Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, pokracujem tak, ze stale cakam kym mi zavolaju z banky, ze mi pustaju prachy na ucet a bezim vybrat a vyrovnat sa s nim... zraz sa blizi, to je pravda, ale su to este do zrazu skoro 3 tyzdne, tak dovtedy to urcite bude :D ... kazdopadne mi zacala skola, tak musim bojovat na viac frontoch naraz a nestiham, kazdopadne to v tejto chvili zalezi uz len od banky, ja mam teraz zviazane ruky :(. ... a ze si banka dava na cas:bacha

Odesláno

Aaaaaa, toto mi nerobte, ja som z toho uplne na prasky, cakam ako nasoleny, dlho som sa rozhodoval pre toto auto s tymto motorom a ked uz konecne, tak cakat a cakat... diky za podporu:super

Odesláno

Qcko:

pocuj, nevis nahodou kod farby? Nebude to EZAC ako mam ja? Taku 406tku som na fore este nevidel... Ze by sme boli dvaja??? (tu farbu zistis na soferovom A stlpiku)

Odesláno

Taaaak a mam cerstve info konecne...dnes volali z banky, peniaze su, s majitelom auta som dohodnuty na stvrtok rano (kedze od pondelka do stredy som prec :-(), kazdopadne uz sa tesim, nemalo by sa uz nic neocakavane stat :mrk

Odesláno

Jasne, to si pis, ale uz om omnoho kludnejsi, sa to trochu pretiahlo kvoli banke, ale aspon ze to dobre dopadlo...uz len pretrpim 5 dni a potom nafotim, nalestim, no proste ho zahrniem laskou nevidanou:aut

Odesláno

Tak to má být, lásku můžeš dát jen jedné ženě, a to jest čtyřistašestce:D:aut

P.S. Doufám že to neuvidí moje drahá polovičkam jinak sem týden bez večeře:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...