Qcko Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Chlapi, pokracujem tak, ze stale cakam kym mi zavolaju z banky, ze mi pustaju prachy na ucet a bezim vybrat a vyrovnat sa s nim... zraz sa blizi, to je pravda, ale su to este do zrazu skoro 3 tyzdne, tak dovtedy to urcite bude ... kazdopadne mi zacala skola, tak musim bojovat na viac frontoch naraz a nestiham, kazdopadne to v tejto chvili zalezi uz len od banky, ja mam teraz zviazane ruky . ... a ze si banka dava na cas:bacha Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Tak sa tešíme s tebou aby si mohol zahlásiť: A je to! Citovat
tomike Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Po 2,5 rocnych skusenostiach zo 406 HDi musim povedat, ze budes urcite spokojny. Citovat
Qcko Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Aaaaaa, toto mi nerobte, ja som z toho uplne na prasky, cakam ako nasoleny, dlho som sa rozhodoval pre toto auto s tymto motorom a ked uz konecne, tak cakat a cakat... diky za podporu:super Citovat
praktik Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Qcko rovno napiš že si nadržany jak panna na sex:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Tak to rovno napisem --> Som nadrzany jak panna na sex:D:D:D Citovat
foxo Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Qcko: pocuj, nevis nahodou kod farby? Nebude to EZAC ako mam ja? Taku 406tku som na fore este nevidel... Ze by sme boli dvaja??? (tu farbu zistis na soferovom A stlpiku) Citovat
Qcko Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Jasne, napisem ti ju, ale z hlavy to neviem, kazdopadne je to nieco medzi striebornou a sedou, taky pekny odtien:papa Citovat
praktik Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Nemysli na auto a na sex ale sa uč:D:D:D:D:D:D Citovat
foxo Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Qcko: asi to bude potom EZAC, - neco medzi striebornou a sedou. A tomu kur, ze pekny odtien Citovat
Qcko Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Taaaak a mam cerstve info konecne...dnes volali z banky, peniaze su, s majitelom auta som dohodnuty na stvrtok rano (kedze od pondelka do stredy som prec :-(), kazdopadne uz sa tesim, nemalo by sa uz nic neocakavane stat Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Hlavně ať už ho máš doma, dokud Ti neříká pane tak je to blbý Citovat
Qcko Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Jasne, to si pis, ale uz om omnoho kludnejsi, sa to trochu pretiahlo kvoli banke, ale aspon ze to dobre dopadlo...uz len pretrpim 5 dni a potom nafotim, nalestim, no proste ho zahrniem laskou nevidanou:aut Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Tak to má být, lásku můžeš dát jen jedné ženě, a to jest čtyřistašestce:D:aut P.S. Doufám že to neuvidí moje drahá polovičkam jinak sem týden bez večeře:aut Citovat
praktik Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Šalda P.S. Doufám že to neuvidí moje drahá polovičkam jinak sem týden bez večeře:aut A bez sexu:D:D:D:D:D Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 praktik, to už jsem teď ( jsem totiž ženatej :aut:aut) , takže to by mě tak nevadilo:D Ale jít spát s prázdných břuchem to by bylo horší Citovat
praktik Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 šalda vieš aky je rozdiel medzi ženatym a slobodnym?:mrk:mrk Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 praktik: teď už to vím:D Ale necháme tady místo pro tu pěknou 406 a její fotky,ju? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.