Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sakris ale tu bola debata co som tu nebol :D

Nastastie do stromu som to nenapral, vo fotaku nesnezilo a fotky som podla datumu robil okolo druhej, ale bolo -5°C a snezilo tak ze sa mi viac nechcelo :D ... ale pre predstavu to hadam staci, v Bahoni mozne popozerat zblizka:super

Odesláno

Vnitřek moc pěknej.Řidička vypadá, že taky.Jako bonus za tu cenu bych ji bral taky.To se Ti nedivím, žes ji tam nenechal.:D:D:D

A když ji dáš do ruky deštník, můžeš fotit zvenku i když bude sněžit, tak se pořád nevymlouvej.:aut

[upravil dne 13/2/10 pkr]

Odesláno

Zvonku nefotim kvoli tomu ze je totalne spinave :D ... inak soferka je nadherna, to je jasne, vsak dost ludi ju tu pozna;)

Šalda: hej, sedy a zachovaly je totalne, resp. uplne ako novy, lebo tam boli cely cas potahy (inak su to potahy na mieru site, len modra + seda farba nie je nic pre mna :D) ... teraz su kvoli vode na podlahe gumene koberce, ale po zime pojdu von aj tie :)

...inak prve dojmy z jazdy ... paraaaaaaaada...tempomat poslucha, dnes som si ho uzival, spotrebu ukazuje pekne a priemerna zatial klesla o 0,2l, ale este pojde dole, vsak priemerna rychlost na palubaku je 42km/h :D ... proste posledny mesiac behalo len sem tam po meste :) ... mam tych 124km a podla polubaku ostava este 1050km dojazd, tak uvidim, otestujem to, skoda ze som ho nevynuloval pri tankovani, ale sak casu dost... potom este odfotim jednu suciastku co mi byvaly majetel dal, ale neviem co to je:nevim

A tu je taky detail, ktory mna osobne pobavil, ozdobna koncovka vyfuku (inak vyvod je do zeme :D) ...

[upravil dne 13/2/10 Qcko]

Odesláno

tak ti si lietaš o horách a nás tu necháš takto čakať. to vobec nieje od teba pekné. nabudúce nas aspon pozorni aby sme nečakali celý den doma:D

Odesláno

Tu ozdobnou koncovku tam mám taky:D

Taky sem čuměl jak puk že vývod je udělanej dolů:D

A podle fotky to mám stejně špinavý jako Ty:nevim

Snad zítra bude tročku líp abych to venku umyl, už se na to ani nemůžu dívat:aut

Jinak co to máš za tu díru v prostřed, to má oddělávatelný tažný??

Odesláno

Šalda: ano, tazne;) ... je to cele schovane pod naraznikom, len musi byt ta diera kvoli guli:papa

...a dnes vyslo slnkoooooo, mozno sa pojde do umyvarky :D

Praktik: no tak hory ako hory no, bol som proste u babky na Makove:aut ... je tam slusna polokalamita:aut

gedu: no ak si kvoli mne cakal doma cely den, tak to je tvoj problem :D ... ja som sa snazil ako sa len dalo, tak ale mal som ine starosti, chapes:mrk ... prvy den s novym autom, to clovek nemysli na nic ine:roker

[upravil dne 14/2/10 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...