praktik Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 šalda žADNY pride slobodny otvori chladničku vyber žADNY pride ženaty otvori spalnu vyber žADNY:papa:papa Citovat
Qcko Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Nestraste ma:D ... a jasne, pekne fotky budu, ale to asi hned vo vlakne v \"Naše káry\" Citovat
kaper Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Nazdar chlape tak gratulujem k novému prírastku. Je nádherná. A k tomu plastu na motor videl som to na zraze v šenici niekomu na závitovú tyčku a je to na doživotie. Dáš tam ozdobné matky a máš po probléme. Ešte raz gratulujem a prajem veľa KM: bez nehody a poruchy.:super:super Mohol by sem spomínaní člen hodiť foto ako to spravil na tú zavitovú tyčku. dííík :potlesk Citovat
Qcko Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Diky kaper, v Bahoni sa hned pochvalim dufam ... a vsetky tie drobne chybicky poriesim postupne, to sa neboj Citovat
Qcko Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Struniek z pier najdem dost (resp. dost pier, takze aj dost struniek ), ale rozmyslal som uz aj nad elegantnejsim riesenim a to umiestnenim pruziny priamo na osku ktora to otvara ...ale neviem presne ako to vyzera, dalsi vikend budem riesit tieto vychytavky v klude v garazi ...a ak nieco nevyriesim, tak mi to vyriesite vy:aut Citovat
praktik Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Qcko čo je nove:o:o:o:D:D:D:Dčo auto??? Citovat
Qcko Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 Nove je to, ze zajtra nahadzujem fotky :D ... Citovat
Qcko Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 Rano idem na prepis a veziem ho domov ... nechcel som ho brat bez prepisu ... bolo by uz vcera, len mi to nevyslo, tak idem zajtra Citovat
praktik Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Tak to neviem či zaspim:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 Ty to prezivas viac ako ja ... ale nenecham ta v tom, myslim ze ani ja toho moc nenaspim :D Citovat
obaf Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Este jednu neocenitelnu vlastnost ti pripomeniem - 406ka kuri uz po prvej minute. Uvedomil som si to dnes rano, ked som startoval jumper aj 406ku a ometal sneh. Citovat
Qcko Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 obaf: zistil som ze je to tak, teplo je tam takmer hned, auto mam prepisane, natankovne, povysavane a uz mam 12km ... skoda ze tak strasne vonku snezi, ale pokusim sa spravit nejake fotky este dnes ... kazdopadne diky vsetkym ktori mi pomohli s nazormi a radami, v nedelu v Bahoni sa nanho mozete riadne kuknut a oznamit mi vsekty \"skryte\" zavady:papa Citovat
Šalda Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Tak kde sou ty fotky,sakra:bacha:D:D Jinak přeju ať nejseš zklamanej a ať autí šlape jak má ( jako to moje ( ťuky ťuk:D)) Citovat
praktik Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Qcko jednu velku vadu už viem :D:D:D:D:D:D:D:cool: Citovat
Qcko Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 Ze nie je tvoje a ze niesu fotky Inak fotil by som velmi rad, ale tak husto snezi, ze nemam sancu, interier sa mi mozno podari, nech ma Šalda radost ... ale nebojte sa, fotiek bude plno Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 A stale nic, ani ten interier, ani uz nesnezi ... Fuj ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.