Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlape tak gratulujem k novému prírastku. Je nádherná. A k tomu plastu na motor videl som to na zraze v šenici niekomu na závitovú tyčku a je to na doživotie. Dáš tam ozdobné matky a máš po probléme. Ešte raz gratulujem a prajem veľa KM: bez nehody a poruchy.:super:super:super

:super

Mohol by sem spomínaní člen hodiť foto ako to spravil na tú zavitovú tyčku. dííík :potlesk:potlesk

Odesláno

Struniek z pier najdem dost (resp. dost pier, takze aj dost struniek :D), ale rozmyslal som uz aj nad elegantnejsim riesenim a to umiestnenim pruziny priamo na osku ktora to otvara :) ...ale neviem presne ako to vyzera, dalsi vikend budem riesit tieto vychytavky v klude v garazi :)...a ak nieco nevyriesim, tak mi to vyriesite vy:aut

Odesláno

Rano idem na prepis a veziem ho domov ;) ... nechcel som ho brat bez prepisu :) ... bolo by uz vcera, len mi to nevyslo, tak idem zajtra :mrk

Odesláno

Este jednu neocenitelnu vlastnost ti pripomeniem - 406ka kuri uz po prvej minute.

Uvedomil som si to dnes rano, ked som startoval jumper aj 406ku a ometal sneh.

Odesláno

obaf: zistil som ze je to tak, teplo je tam takmer hned, auto mam prepisane, natankovne, povysavane a uz mam 12km :D ... skoda ze tak strasne vonku snezi, ale pokusim sa spravit nejake fotky este dnes ... kazdopadne diky vsetkym ktori mi pomohli s nazormi a radami, v nedelu v Bahoni sa nanho mozete riadne kuknut a oznamit mi vsekty \"skryte\" zavady:papa

Odesláno

Ze nie je tvoje a ze niesu fotky :D

Inak fotil by som velmi rad, ale tak husto snezi, ze nemam sancu, interier sa mi mozno podari, nech ma Šalda radost :) ... ale nebojte sa, fotiek bude plno :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...