Marlin Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 No, ta moje mrska papa jak dvoulitr a pritom vubec nejede, je to 1.1 (44kw) jsou tam nove svicky, vyfuk, rozvodak, vsechny filtry, na diagnostice to bylo (vse ok) motor je serizen a porad si to bere 10/100 a ja fakt nevim cos tim :( mozna to bude sytic, nevim, poradi mi nekdo, plosim.... [Editován dne 7/9/04 Marlin] Citovat
Jardaned Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 napiš plosím něco bližšího o tom žroutu.Třeba typ,r.výroby apd... Citovat
Marlin Odesláno 7. září 2004 Autor Odesláno 7. září 2004 95 rok vyroby, 1124 cm3, 44kw jednobodovy strik...... Citovat
Jardaned Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 mohla by to dělat vadná lambda,nebo zvýšený tlak paliva /vadný redukční ventil/. Citovat
Guest NiceOne Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Nepsal jsi Marline nedavno, ze s tim jezdis 170:) -to pak zere akorat a jede to akorat, ne? ...pokud to byl nekdo jinej, tak beru zpet. Citovat
olda Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Zkus se podívat na katalyzátor,na máti 106ce jsme měli ten samej problém,dali jsme jinej motor a pořád to žralo jako tank,nakonec jsme vybourali katík,začalo to lítat jako blázen a spotřeba šla o dost dolu. Citovat
Marlin Odesláno 10. září 2004 Autor Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem NiceOne Nepsal jsi Marline nedavno, ze s tim jezdis 170:) -to pak zere akorat a jede to akorat, ne? ...pokud to byl nekdo jinej, tak beru zpet. jj, sem to ja, ale kdyz s tim jedu 90 a bez plynu, tak mi to stejne zere, jsem z toho na mrtvici 2Olda, hele, a kdyz dam pryc kat. nebude to vadit pri emisich??? a nebude torsku blbnout lambda apocitac?Kat. to mozna nebude, nevim Citovat
acatt Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 pred nedavnom sme tento problem riesili u nas v dielnach na Felicii a bola to lamda sonda a blbol aj senzor na skrtiacej klapke, totizto ak je skrtiaca klapka zakarbonovana tak senzor na nej vyhodnocuje pre pocitac somariny... skus tam dat inu lamda sondu a vycistit klapku, snad sa ta spotreba potom upravy... Citovat
creativ Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Pozri sa či Ti náhodou pri vytočení do vysokých otáčok a následnom poklese nevyfukuje čierny dym z výfuku. Citovat
mArda Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 \"95 rok vyroby, 1124 cm3, 44kw jednobodovy strik\" se delal ve dvoji verzi - jedna byla pohanena systemem Magneti Marelli G6 (absolutne perfektni system) a nebo Bosch (kterej je horsi). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.