Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, ta moje mrska papa jak dvoulitr a pritom vubec nejede, je to 1.1 (44kw) jsou tam nove svicky, vyfuk, rozvodak, vsechny filtry, na diagnostice to bylo (vse ok) motor je serizen a porad si to bere 10/100 a ja fakt nevim cos tim :( :( :( mozna to bude sytic, nevim, poradi mi nekdo, plosim....

[Editován dne 7/9/04 Marlin]

Odesláno

Nepsal jsi Marline nedavno, ze s tim jezdis 170:) -to pak zere akorat a jede to akorat, ne?

...pokud to byl nekdo jinej, tak beru zpet.

Odesláno

Zkus se podívat na katalyzátor,na máti 106ce jsme měli ten samej problém,dali jsme jinej motor a pořád to žralo jako tank,nakonec jsme vybourali katík,začalo to lítat jako blázen a spotřeba šla o dost dolu.:papa

Odesláno
Napsán autorem NiceOne

Nepsal jsi Marline nedavno, ze s tim jezdis 170:) -to pak zere akorat a jede to akorat, ne?

...pokud to byl nekdo jinej, tak beru zpet.

jj, sem to ja, ale kdyz s tim jedu 90 a bez plynu, tak mi to stejne zere, jsem z toho na mrtvici

2Olda, hele, a kdyz dam pryc kat. nebude to vadit pri emisich??? a nebude torsku blbnout lambda apocitac?Kat. to mozna nebude, nevim

Odesláno

pred nedavnom sme tento problem riesili u nas v dielnach na Felicii a bola to lamda sonda a blbol aj senzor na skrtiacej klapke, totizto ak je skrtiaca klapka zakarbonovana tak senzor na nej vyhodnocuje pre pocitac somariny... skus tam dat inu lamda sondu a vycistit klapku, snad sa ta spotreba potom upravy...

• O 4 týdny později...
Odesláno

\"95 rok vyroby, 1124 cm3, 44kw jednobodovy strik\"

se delal ve dvoji verzi - jedna byla pohanena systemem Magneti Marelli G6 (absolutne perfektni system) a nebo Bosch (kterej je horsi).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...