Guest McJiri Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 slišel jsem že kdys mam na origo nárazníků laminátovej tak mi prej nemůžou nic říc je to pravda nebo jen kec nebo nevíte jak je oblbnou ty švestky Citovat
wooody Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 pokud budou mít platnou homologaci tak proč ne Citovat
vanhalf Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Mno tak mna uz stihli domrdat... asi sa im moja uprava nepacila .. a uz sa mi chceli pustit aj do kridla ale na ten mam papier, tak im hned usmev dako zmyzol Citovat
wooody Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 ani se jim nedivim, mě se to taky nelíbí.... Citovat
vanhalf Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Mno jo to bol taky experiment uz mam kupeny novy naraznik cakam kym bude tepljsie nahodim ho Citovat
Guest McJiri Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 A nevíte kde sezenu homologaci ? nebo jestly nekdo poskytne za finanční obnos? Citovat
wooody Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 homologaci legálně neseženeš...... musíš ten nárazník homologovanej koupit..... ten nárazník musí projít testama atd atd....... a těch nárazníků moc nejni Citovat
vanhalf Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Kup normalne naraznik s homologizaciou a vyhnes sa zbytocnim problemom Citovat
olda Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Kup podložky pod čísla,z nich vyřízni homologaci a pěkně ji implantuj na spoiler,aby to nebylo poznat a je ojebáno:D Citovat
dolly1010 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 To vanhalf: Aha, tak teď už vím proč v tom nárazníku ten plast je Každopádně máš dost veselý auto Citovat
vanhalf Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 No tak kazdopadne vesele veru je hehe mno to bol taky lacny polsky naraznik tak som si povedal kym ho vymenim spravim daky experiment mno ta vysledok vidite heh ale terz uz experimentovat nebudem normalne nahodim original naraznik mozno neskor prilepim daky decentny spoiler... [upravil dne 24/1/10 vanhalf] Citovat
Petr0604 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Původně zaslal: .mycTD nikdo nevojebe Ježíše! Big Lebowski Citovat
Bloodeye Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: vanhalf Mno tak mna uz stihli domrdat... asi sa im moja uprava nepacila .. a uz sa mi chceli pustit aj do kridla ale na ten mam papier, tak im hned usmev dako zmyzol Sice sa mi ten naraznik nepaci,nechapem preco ta \'\'organ\'\' uz stihol dojebat. Ved to je seriovy len miesto hmloviek mas mriezku,nie? Teda tak to vyzera. Nastastie mam vsetky spoilery homologizovane a zapisane vsetko v TP,lebo minule fizlom vadili uz BIELE DIODY v parkovackach. Vraj su modre a ak by aj boli biele,tie ziarovky musia byt schvalene vyrobcom. LUDIA,ODTERAZ VSETKY ZIAROVKY LEN Z PEUGEOTA Citovat
shark734 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 uz aj dom mna pindali za biele LED v parkovackach, tiez sa im zdali domodra tak som im vysvetlil co je to modra ....a este chceli ze nech to vyberem a ja som sa do nich pustil, ze co som ja servisak? tak som to auto kupil a bolo to tak.... Citovat
Rico1 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Pokud si dobře vzpomínám, tak spoilery si můžete dát na auto jaké chcete, pokud se nemění nárazník jako takový, jde hlavně o tu část co je důležitá při nárazu. Pokud se mění nárazník, tak by měl mít z výroby někde homologaci. Takové jsou ale většinou tak 3x dražší než bez. Citovat
309GT Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 VŠECHNO co si dáš na auto a není to díl originální od výrobce vozidla a určeno na typ vozu co máš MUSÍ mít homologaci v CZ je to 8SD nebo E v kroužku (Celoevropská homologace) a za tím pár čísel,pokud to tam není,\"nesmí\" to být na autě.V případě homologace je dobré s sebou vozit i od toho doklady.Vyjímkou jsou například světla,která se berou jako samostatně fungující díl a nevadí že jsou například na felicii světla z pola 6N,jen musí mít příslušný atest,musí vše fungovat jak má a misí být zajištěno pevné spojení s karoserií a nesmí to čouhat ven (ostré hrany),atest TUV a podobně v CZ není uznáván....tak mi to bylo řečeno na STK a u fízlů Ptal jsem se kvůli tomu že jsem chtěl dát na 309 světla AE z 205 (ale jsou menší) a zadní nárazník 306 Sedan (ten jsem tam dal,ale nesmí tam být:D) Citovat
acron Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 no takže u nas ku všetkym spojlerom musiš mat certifikat plus napisanie v techničaku vtedy to maš v poriadku aaa ešte schvalenie pre cestnu komunikaciu v EU mam zadne krydlo na aute a ladeny vyfuk a zastavili ma už zopar krat no zatial marne popytali čo museli všetko som mal v poriadku opečiatkovane v peugeote takže zatial kavička ale ako moj otec vravi nikdy nevieš na akeho policajta natrafiš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.