Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Spojlery a policajti

Recommended Posts

Odesláno

slišel jsem že kdys mam na origo nárazníků laminátovej tak mi prej nemůžou nic říc je to pravda nebo jen kec nebo nevíte jak je oblbnou ty švestky

Odesláno

Mno tak mna uz stihli domrdat... :D asi sa im moja uprava nepacila ..

pa170107.jpg

a uz sa mi chceli pustit aj do kridla ale na ten mam papier, tak im hned usmev dako zmyzol :D

Odesláno

A nevíte kde sezenu homologaci ?

nebo jestly nekdo poskytne za finanční obnos?

Odesláno

homologaci legálně neseženeš...... musíš ten nárazník homologovanej koupit..... ten nárazník musí projít testama atd atd....... a těch nárazníků moc nejni

Odesláno

No tak kazdopadne vesele veru je hehe mno to bol taky lacny polsky naraznik tak som si povedal kym ho vymenim spravim daky experiment mno ta vysledok vidite :D heh ale terz uz experimentovat nebudem normalne nahodim original naraznik mozno neskor prilepim daky decentny spoiler...

[upravil dne 24/1/10 vanhalf]

Odesláno
Původně zaslal: vanhalf

Mno tak mna uz stihli domrdat... :D asi sa im moja uprava nepacila ..

pa170107.jpg

a uz sa mi chceli pustit aj do kridla ale na ten mam papier, tak im hned usmev dako zmyzol :D

Sice sa mi ten naraznik nepaci,nechapem preco ta \'\'organ\'\' uz stihol dojebat. Ved to je seriovy len miesto hmloviek mas mriezku,nie? Teda tak to vyzera.

Nastastie mam vsetky spoilery homologizovane a zapisane vsetko v TP,lebo minule fizlom vadili uz BIELE DIODY v parkovackach. Vraj su modre a ak by aj boli biele,tie ziarovky musia byt schvalene vyrobcom. LUDIA,ODTERAZ VSETKY ZIAROVKY LEN Z PEUGEOTA :D

Odesláno

uz aj dom mna pindali za biele LED v parkovackach, tiez sa im zdali domodra tak som im vysvetlil co je to modra :D....a este chceli ze nech to vyberem a ja som sa do nich pustil, ze co som ja servisak? tak som to auto kupil a bolo to tak....

Odesláno

Pokud si dobře vzpomínám, tak spoilery si můžete dát na auto jaké chcete, pokud se nemění nárazník jako takový, jde hlavně o tu část co je důležitá při nárazu. Pokud se mění nárazník, tak by měl mít z výroby někde homologaci. Takové jsou ale většinou tak 3x dražší než bez.

Odesláno

VŠECHNO co si dáš na auto a není to díl originální od výrobce vozidla a určeno na typ vozu co máš MUSÍ mít homologaci v CZ je to 8SD nebo E v kroužku (Celoevropská homologace) a za tím pár čísel,pokud to tam není,\"nesmí\" to být na autě.V případě homologace je dobré s sebou vozit i od toho doklady.Vyjímkou jsou například světla,která se berou jako samostatně fungující díl a nevadí že jsou například na felicii světla z pola 6N,jen musí mít příslušný atest,musí vše fungovat jak má a misí být zajištěno pevné spojení s karoserií a nesmí to čouhat ven (ostré hrany),atest TUV a podobně v CZ není uznáván....tak mi to bylo řečeno na STK a u fízlů:papa Ptal jsem se kvůli tomu že jsem chtěl dát na 309 světla AE z 205 (ale jsou menší) a zadní nárazník 306 Sedan (ten jsem tam dal,ale nesmí tam být:D)

• O 2 týdny později...
Odesláno

no takže u nas ku všetkym spojlerom musiš mat certifikat plus napisanie v techničaku vtedy to maš v poriadku aaa ešte schvalenie pre cestnu komunikaciu v EU mam zadne krydlo na aute a ladeny vyfuk a zastavili ma už zopar krat no zatial marne popytali čo museli všetko som mal v poriadku opečiatkovane v peugeote takže zatial kavička ale ako moj otec vravi nikdy nevieš na akeho policajta natrafiš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...