King81 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Nazdar borci. Mam otazku ohladom denneho svietenia. Da sa natvrdo aktivovat denne svietenie tak, ze po nastartovani sa zapnu len predne stretavacie svetla? Aby nesvietila palubovka a zadne svetla. Teraz mam tak, ze mi svietia predne a aj zadne. Diky Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Predné a zadné ti budú svietiť stále a ak máš svetelný senzor a máš ho povolený v menu na displeji tak ten ti zopína už len osvetlenie palubovky po zatmení alebo súmraku. Citovat
King81 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Diky, myslel som si. No nepotesil si ma:D A pracuj, nebud stale na fore:aut Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Budem v So a Ne teraz mám voľno a vonku pršalo. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 tiez som sa krutil ked mi svietili aj zadne, ale neriesim to a nevadi mi to ze mi svietia aj zadne... palubka mi nesvieti, ta sa mi rozsvieti ako Judes pise pri znizeni okoliteho svetla, tunel, sumrak sero atd... hlavne ze svietim... Citovat
John_Ice Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 to jo,ale někdy s xenonama trpím,když vím,že jdu popojed 1km a stejně nepřecvaknu parkovačky,aby se zbytečně nerozsvěcovaly...jo pohodlnost Citovat
Marcel00 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 no to mas pravdu, len to by si musel tak ci onak... keby ta na tom 1km zastavili cajti tak co im povies a motor trpi tiez trpime mam pocit vsetci... Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Alebo sa obhliadnuť po peknom led dennom svietení a máš to vyriešené. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 ja som pekne led denne svietenie este nevidel... Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Pokukávam nad týmito a pekne do nárazníka a nie do mriežky. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 nerobil by som to... original to nebude a skoda robit itviry do naraznika... to vas tak stvu tie ziarovky za par susnov raz za 2 roky ? o xenonoch nehovorim... tam je to ine kafe... Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Však práve mám Xenóny, zatiaľ mi svietia OK. Citovat
John_Ice Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 já jen,že mi právě odešlo trafo a dost velkou honku jsme měl,abych sehnal a ne ze servisu (9600kč)...ale jak se říká co se má pokazit ať se pokazí. a co policajtům..nic svítili by parkovačky a nevím jak kde ale tady se neřešej ani to,že auto nesvítí.Ale můžeš narazit na pedanta,ale to je nepravděpodobné,kór u nás když jim sebrali prachy Citovat
Judes Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Parkovačky by nesvietili, svietilo by len to LED denné svetlo a keď zapneš parkovačky alebo strekávačky tak sa LED vypne, musí tam byť káblik napojený na parkovačku, v tom prípade je potrebné deaktivovať funkciu denného svietenia cez dia. Citovat
Marcel00 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 co neni origo to nechcem casy feldusky a octavecky uz skoncili :D:D:D Citovat
ROCCO1 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Da sa u každej 407 zapnut cez dia denne svietenie? servise im to nešlo Citovat
Judes Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Dá a u niektorých dokonca aj v menu na stredovom displeji nad rádiom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.