Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar borci. Mam otazku ohladom denneho svietenia. Da sa natvrdo aktivovat denne svietenie tak, ze po nastartovani sa zapnu len predne stretavacie svetla? Aby nesvietila palubovka a zadne svetla. Teraz mam tak, ze mi svietia predne a aj zadne. Diky

Odesláno

Predné a zadné ti budú svietiť stále a ak máš svetelný senzor a máš ho povolený v menu na displeji tak ten ti zopína už len osvetlenie palubovky po zatmení alebo súmraku.

Odesláno

tiez som sa krutil ked mi svietili aj zadne, ale neriesim to a nevadi mi to ze mi svietia aj zadne...

palubka mi nesvieti, ta sa mi rozsvieti ako Judes pise pri znizeni okoliteho svetla, tunel, sumrak sero atd...

hlavne ze svietim... :papa

Odesláno

nerobil by som to... original to nebude a skoda robit itviry do naraznika... to vas tak stvu tie ziarovky za par susnov raz za 2 roky ?

o xenonoch nehovorim... tam je to ine kafe...

Odesláno

já jen,že mi právě odešlo trafo a dost velkou honku jsme měl,abych sehnal a ne ze servisu (9600kč)...ale jak se říká co se má pokazit ať se pokazí.

a co policajtům..nic svítili by parkovačky a nevím jak kde ale tady se neřešej ani to,že auto nesvítí.Ale můžeš narazit na pedanta,ale to je nepravděpodobné,kór u nás když jim sebrali prachy

Odesláno

Parkovačky by nesvietili, svietilo by len to LED denné svetlo a keď zapneš parkovačky alebo strekávačky tak sa LED vypne, musí tam byť káblik napojený na parkovačku, v tom prípade je potrebné deaktivovať funkciu denného svietenia cez dia.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...