Peugeot 307SW Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Caute, mám problém. Mate niekto skusenost so spinacou skrinkou?Po vložení kľúča do spínacej skrinky mi nejde pootočiť kľúčom a naštartovať. Doteraz sa mi to nestalo. Večer som zaparkoval a všetko bolo ok. Ráno som už nenaštartoval. Dá sa to nejako opraviť? Alebo budem musieť kúpiť novú spínaciu skrinku a tým pádom aj nový kľúč? Nerád by som chodil s viacerými kľúčmi od jedného auta. Citovat
pavol pevný Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 pravdepodobne sa ti uzamkol volant.Treba pootočiť volantom aby sa uvolnil kľúč v spínacej skrinke. Citovat
Peugeot 307SW Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 Robi mi to aj pri odomknutom volante. Ked mam viac stastia a pri mikani kluca sa mi to dari pootocit a nastartovat.Neviem dokedy. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Dělá ti to i druhý klíč? Pokud ano, ještě bych zkusil nanést na klíč práškový grafit a několikrát s ním otočit, aby se dostal do stavítek zámku. Citovat
Guest Pety Odesláno 18. červen 2018 Odesláno 18. červen 2018 Maže, nelepí (nechytá prach a jiný svinčík) a netuhne mrazem. Stavítka v zámku musejí běhat velmi lehce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.