Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, mam takovej vetší problém, odešla mi řídící jednotka na 206, kamoš mi pujčil jinou jednotku, BSI, a civku s klíčkem, auto nastartovalo. Problem je v tom, že ja tam měl BSI B2 a tohle je B1 tudíš nejde central, el.okna a tak. Dá se nějak ta nová řídící jednotka spárovat s tím mojim B2 BSI?

Odesláno

Aha, tak to je jiná. Určitě půjde spárovat. Immobilizér by měl být podle dokumentace v BSI. Dej si do podpisu auto a motor. Taky by nebylo špatné kdyby jsi tam měl bydliště.

Odesláno

takže teoreticky by se v řidící jednotce dalo cosi přepsat aby to komunikovalo s bsi rozumim tomu dobře jo? A kde by mi to udělali?

Odesláno

Většinou se do nového komponentu zapíše VIN pomocí diagnostiky. Toto jsem ještě nedělal, u jiných zařizení to tak většinou funguje. Jinak by ti to měli udělat v autorizovaném servisu Peugeot.

Odesláno

Tak jsem dal novou řídící jednotku a BSI a po 20km jednotka opět KO. Tak už mám dvě nefunkční jednotky. Nevíte co by je mohlo ničit?

Odesláno

ak tomu dobre rozumiem najskor ti odisla iba RJ motora, zohnal si si druhu ale nefrci s tvojim BSI. Tak si teraz zohnal novy par RJ motora + BSI nahodil a ta RJ motora je po 20km opat K.O. ?

AKo sa prejavuje to ze je ta jednotka K.O. ?

AKo vies ze BSI je este dobre ?

Co hovori na oboje diagnostika ?

Co napatie v palubnej siete ked je nastartovane... ? (to uz teraz asi tazko zistis)

Odesláno

První jednotka odešla tak, že prestalo jít benzínové čerpadlo a neházela cívka jiskru. Dal jsem jinou řídíci jednotku spolu s jiným BSI kvuli imobilizeru abych to vůbec nastartoval, vyrazil jsem do Peugeotu aby mi tu novou jednotku spárovali s mojim starým BSI, bohužel jsem tam nedojel, motor začal jít na dva válce, 1. a 4. válec nehází jiskru. Jednotky jsem poslal na opravu a obě jsou KO, naštěstí by měli jít opravit. Ještě před tím než se tohle všechno stalo a auto jezdilo normálně se občas rozsvítila kontrolka diagnostiky, dokonce jednou to chcíplo a asi 5 minut nešlo nastartovat. Zajel jsem do peugeotu, tam to napíchli na diagnostiku a vůbec nic tam nenašli, ani jedna závada, řekli mi že je auto v naprostém pořádku, přehráli mi software, auto odjelo a asi po 100km pak umřelo uplně.

• O 5 let později...
Odesláno

Ahoj všem pežotákum :D , mam dotaz , mam peugeot 206 11, r.v. 2004, nehází mi jiskru  na svíčkách,zapnu klíček a hned se spustí benzinove čerpadlo.kdyby imo nefungovalo tak se nezapne ani čerpadlo,kdyz zmáčknu ventilek na rampě , tak zněho  stříká benzin a tlakem :D,vyměnil už jsem snímač otáček, startovací rampu ale pořád jiskru nehází,uz si nevím rady,pomuze nekdo prosim?

Odesláno

a ještě jedna věc,když dám voltmetr na + na baterce a druhým kabelem od voltmetru  měřím  na startovací liste tak tam jde do čtyřech konektoru  + 12 V , všechny kabely už jsou prozvoněný.

Odesláno

Kdysi jsem řešil něco podobného viz výše a nakonec to bylo špatnou zapalovací civkou, která spalila cosi v jednotce. Davali dva druhy cívek a pokud to byla značka sagem tak ty dělali neplechu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...