jakubisko,v Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Tak jsem si našel že se tu řešil problém se zpátečkou že jde špatně ... ale mě jde o celkové řazenní , je tam dosti velká vule stačí se mrknout pod návlek řadičky a tam v tom samotném kloubu je doti velká vule nebo je to třeba dál netuším , je na to někdo stejně , pokoušel se to někdo opravit , nebo co bych po případě musel udělat aby se to zlepšilo ? [upravil dne 31/3/10 jakubisko,v] Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Přidám obrázek aby bylo jasne o čem je řeč , a neříkjete že nikdo nemate stejný problém , měnil jste to nekdo ? koukal jsem na autokelly a tak ruzně ale nikde jsem ten díl nenašel ... Citovat
Ferry Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 dle katalogu ND se to dodava pouze jako celek (ale treba u 406 sla objednat jen tak radici tyc s kouli na sobe) cena je dost velka cca 3700 tady v tom pripade by mohla byt vule i v tech ovladacich lankach, bohuzel nevim, zda se daji seridit, mozna v motoru by sly nejak dosponovat [upravil dne 12/3/10 Ferry] Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 no já myslím že vyměnit celek bude asi nejlepší , ta vůle nebude v těch lánkách tak velká , zařadím za 5 pustím páku a ta se posune uplně do místa 3ky ( ale stále tam je 5 ) ta vule já vážně obrovská a běhěm zimy se to extrémě zhoršilo a řazení je velice nepříjemné . A nebo sehnat starší díl , ale z něčeho co má málo naježděno . A nebo donapnout lanka a pak se uvidí jestli je třba menit celej díl , to vyjde zatím nejlaciněji ... Citovat
Ferry Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 me zase po zime zacalo v tom kloubu praskat, zkusil jsem tam nastrikat vazelinu ve spreji ale nepomohlo to, pri akceleraci, nebo naopak brzdeni motorem, kdyz se pohne radici paka v tom neprijemne vrze, dost me to znervoznuje o vikendu se na to musim taky mrknout, ovsem znamena to sundat katalizator, stineni vyfuku ... brr uz ted se mi do toho nechce Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Já do toho asi sám nepujdu , dřív jsem měl 106 tak tam jsem si to dělal sám ale k 307 nemam žádnou knihu ani žádnou dokumentaci budu muset ke kámošovi do servisu ... ten snad bude vědet ... a ty jsi ten díl někde našel na netu ??? jinak tady o tom píšou ale nerozumím tomu moc http://manu.okp.free.fr/PICS/307/307V6bis.htm Citovat
Existujuci Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Hovori sa tomu ze auto ma (gumove radenie rychlosti) rychlostna paka mi pripada fakt ako keby bola z gumy. Mam to na haku,zatial to neriesim. Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 tak nějak to u mě vypadá ... Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 1 obr. tak jak to má být , 2 obr. tak to mám při zařazení 5 ( po puštění paky ) Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Zde jsou dosti velké vule pardon je tam chyba [upravil dne 12/3/10 jakubisko,v] Citovat
jakubisko,v Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 jinak vše ostatní vypada OK Citovat
hloze-ja Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 jj, kdybys prisel na levny reseni, tak se hlasim. Zatim mi 5-ka celkem drzi na miste, ale je v tom vule. Citovat
jakubisko,v Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 no urče to chci pořešit , ale nejsou prachy a je spousta výdaju ... ale přišti výplatu dostanu přidano a premie , : ale musím plati pokutu 2500 ... a zaplatit pojistku 5500 .... ale pak dam určite vedet jak to dopadlo ... Citovat
shark734 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 nazdar...vyriesil si to nejako? Kamarat kupit 307 1.6HDi 80kw rv2005 a tiez mu 5ty stupen zostava tak ako tebe. Nemas nahodou DEFEND LOCK? Citovat
jakubisko,v Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 Kdepak nemám , no zatím s tím jezdím , aby se lepe řadilo tak to chce víc tlačit jakoby ze zhora na řadící páku , musím nechat měnič čepy tak uvidím jestli na toto zbydou peníze ale doufam že ano , ale mam v plánu vrakáč a z nějaky 307 co ma malo nalítano to vyndat ... Citovat
shark734 Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 jazdit sa s tym da, len kamarat tak trochu par rokov nejazdil a niekedy da namiesto 3ky 5ku a naopak...dufam ze to nejako vyriesis a podelis sa o vysledok;) Citovat
jakubisko,v Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 určitě se o výseldek podělím s návodem co a jak jsem udělal [upravil dne 28/3/10 jakubisko,v] Citovat
siskin Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Původně zaslal: jakubisko,v Zde jsou dosti velké vule pardon je tam chyba [upravil dne 12/3/10 jakubisko,v] Samotne rychlosti sa ti hadzu dobre ? Nepresmykuje ti to ? Pripadne skus pohybat ten plech na boku ci nema volu. Citovat
jakubisko,v Odesláno 28. březen 2010 Autor Odesláno 28. březen 2010 ta vule je u každe rychlosti od 1 po 5 , a v tom plechu je taky velka vule [upravil dne 28/3/10 jakubisko,v] Citovat
siskin Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 pokial ti idu radit rychlostne stupne bez problemov tak v lankach to nebude. Skor to vidim na opotrebovane plastove casti v kulise a na pake. Prvy mozny problem je v drziaku bielej gule ktora je na pake. Je to ten biely kruzok v kulise v ktorom je ulozena gula z paky. Ten kruzok ma z druhej strany plastove \"nozicky\" ktore drzia celu gulu. Pre predstavivost je to ako keby si do dlane chytil gulu a prstami ju do okola uchopis. Nieco podobne by malo byt aj tu. No a tie \"nozicky mozu byt zoslabnute a nedrzia tu bielu gulu dostatocnou silov. Druhy problem moze byt v \"gulovom cape\" ktory je z plastu a casom sa tiez opotreboval. Prave tento cap na starosti pohyb paky v lavo a pravo. T.z. pokial je prils vydrany tak nedokaze udrzat paku na svojom mieste. Skus niecim vymedzit medzeru nedzi plastovym capom a tym plechom. Trebars tam daj 3-4 spendliky - okolo alebo nieco podobne tenke (sparatko). Vola by mala zmyznut. Pokial ti vola zmizne tak asi bude treba dat urobit nejake puzdierko a nejako ho tam nasunut. Zajtra skusim urobit nejake foto toho drziaku na gulu a toho plastoveho capu. Vecer to sem hodim,... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.