Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si našel že se tu řešil problém se zpátečkou že jde špatně ... ale mě jde o celkové řazenní , je tam dosti velká vule stačí se mrknout pod návlek řadičky a tam v tom samotném kloubu je doti velká vule nebo je to třeba dál netuším , je na to někdo stejně , pokoušel se to někdo opravit , nebo co bych po případě musel udělat aby se to zlepšilo ? :myslim

[upravil dne 31/3/10 jakubisko,v]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Přidám obrázek aby bylo jasne o čem je řeč , a neříkjete že nikdo nemate stejný problém :D , měnil jste to nekdo ? koukal jsem na autokelly a tak ruzně ale nikde jsem ten díl nenašel ...:myslim

Odesláno

dle katalogu ND se to dodava pouze jako celek (ale treba u 406 sla objednat jen tak radici tyc s kouli na sobe)

cena je dost velka cca 3700

tady v tom pripade by mohla byt vule i v tech ovladacich lankach, bohuzel nevim, zda se daji seridit, mozna v motoru by sly nejak dosponovat

[upravil dne 12/3/10 Ferry]

Odesláno

no já myslím že vyměnit celek bude asi nejlepší , ta vůle nebude v těch lánkách tak velká , zařadím za 5 pustím páku a ta se posune uplně do místa 3ky ( ale stále tam je 5 ) ta vule já vážně obrovská a běhěm zimy se to extrémě zhoršilo a řazení je velice nepříjemné . A nebo sehnat starší díl , ale z něčeho co má málo naježděno .

A nebo donapnout lanka a pak se uvidí jestli je třba menit celej díl , to vyjde zatím nejlaciněji ...

Odesláno

me zase po zime zacalo v tom kloubu praskat, zkusil jsem tam nastrikat vazelinu ve spreji ale nepomohlo to, pri akceleraci, nebo naopak brzdeni motorem, kdyz se pohne radici paka v tom neprijemne vrze, dost me to znervoznuje :) o vikendu se na to musim taky mrknout, ovsem znamena to sundat katalizator, stineni vyfuku ... brr uz ted se mi do toho nechce :)

Odesláno

no urče to chci pořešit , ale nejsou prachy a je spousta výdaju ... ale přišti výplatu dostanu přidano a premie , : ale musím plati pokutu 2500 :fnuk ... a zaplatit pojistku 5500 :bojim .... ale pak dam určite vedet jak to dopadlo ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kdepak nemám :roll , no zatím s tím jezdím , aby se lepe řadilo tak to chce víc tlačit jakoby ze zhora na řadící páku , musím nechat měnič čepy tak uvidím jestli na toto zbydou peníze ale doufam že ano , ale mam v plánu vrakáč a z nějaky 307 co ma malo nalítano to vyndat ...

Odesláno
Původně zaslal: jakubisko,v

Zde jsou dosti velké vule :grr pardon je tam chyba :D

[upravil dne 12/3/10 jakubisko,v]

Samotne rychlosti sa ti hadzu dobre ? Nepresmykuje ti to ? Pripadne skus pohybat ten plech na boku ci nema volu.

Odesláno

pokial ti idu radit rychlostne stupne bez problemov tak v lankach to nebude. Skor to vidim na opotrebovane plastove casti v kulise a na pake. Prvy mozny problem je v drziaku bielej gule ktora je na pake. Je to ten biely kruzok v kulise v ktorom je ulozena gula z paky. Ten kruzok ma z druhej strany plastove \"nozicky\" ktore drzia celu gulu. Pre predstavivost je to ako keby si do dlane chytil gulu a prstami ju do okola uchopis. Nieco podobne by malo byt aj tu. No a tie \"nozicky mozu byt zoslabnute a nedrzia tu bielu gulu dostatocnou silov.

Druhy problem moze byt v \"gulovom cape\" ktory je z plastu a casom sa tiez opotreboval. Prave tento cap na starosti pohyb paky v lavo a pravo. T.z. pokial je prils vydrany tak nedokaze udrzat paku na svojom mieste. Skus niecim vymedzit medzeru nedzi plastovym capom a tym plechom. Trebars tam daj 3-4 spendliky - okolo alebo nieco podobne tenke (sparatko). Vola by mala zmyznut. Pokial ti vola zmizne tak asi bude treba dat urobit nejake puzdierko a nejako ho tam nasunut.

Zajtra skusim urobit nejake foto toho drziaku na gulu a toho plastoveho capu. Vecer to sem hodim,...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...