Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Ja by som to tiez tak cierno nevidel ... Neviem preco stale frflete ... Je to super, podla mien som si ponachadzal spoluziakov este zo zakldanej skoly, a roznych, ktorych som nevidel roky ... Pak nebolo nic lepsi, kdyz sem mnel cas, se s nimi skontaktovat, trocha pokecat, ci zajit na pivec ... Jinak nevim, kde bych na ne sehnal kontakt, a i kdyby ano, tez by sem jim jen tak nezavolal ze ahoj vole, nevideli sme se 10 let jedes ven ? Netravim tam nejaky cas, nehram farmu ani nic podobne, je to vsetko dobrovolna vec ... Berem ho ako komunikacny nastroj, a sem tam sa velmi rad pozriem na fotky seba sameho, pred X rokmi, ktore tam zavesia znamy Ja bych chtel pocut nejaky racionalny nazor proc je Facebook zly ? Co na nem vadi ? V com je na nic ? Frflete ani neviete naco ... Citovat
marko306 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 tiež nechápem čo je na tom zlé, že je niekto na FB. Mne sa zas veľa ludí čuduje čo takého zaujímavého môže byť na Peugeot fóre. Každý má iný štýl. Som napr. registrovaný na pokeci, FB, panoramio...atď, ale toto fórum ma viac ťahá ako všetko internetové okolo. Teraz sme teda pre vás niektorých trojpercentných nejaký menejcenný, lebo some na FB? . Sto ľudí, sto chutí EDIT Lubko ma predbehol a nechcem rýpať, ale konečne sme sa zhodli:aut [upravil dne 24/1/10 marko306] Citovat
Fr3sh Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 Zase jako vzdycky...proste zalozim tema o necem a hlupaci zacnou rejpat a prevrati cele tema...demence na entou...kdyz vam to vadi pro tak nepise..proste samej flame...nechapu vas lidi nekdy Citovat
mindwipe Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 pekna skupinka.. ten obrazok uz nejaku tu dobu mam aj doma v pc.. ked som ho prvy krat videl ma dost pobavil.. ) a k tomu vasmu natahovaniu sa s facebookom.. rovnako ako Lubk0, a par dalsich, tiez na tom nic zle nevidim.. nehram ani jednu z tych dost podivnych hier tam, sem tam sa pridam do nejakej skupinky, ktora ma pobavi ked ju zbadam, alebo si pri nej spomeniem na nieco fajn z detstva.. ale hlavne som si konecne pokecal s byvalymi spoluziakmi, na ktorych som nemal kontakt, lebo pomenili cisla a podobne.. a sem tam si vyjdeme von.. koniec koncov myslim, ze niektory z nas co sme tam, stale chapu povodnu koncepciu facebooku, bol vytvoreny ako univerzitna siet pre studentov a vdaka spojej praktickosti sa dalej siril medzi dalsie skoly, neskor firmy az nadobudol takyto komercny rozsah pre siroku verejnost.. je vsak pravda, ze media z neho v poslednej dobe zbytocne robia velke halo.. nie je to predsa nic nove.. bol tu uz niekolko rokov a nikomu neprekazal.. Citovat
Dundee Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Asi nás nebudou jenom 3%, páč do tý skupiny, která na Fejsbůk apod. z vysoka háže boban, patřim taky;) Citovat
punkac Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 jestli jsem ti to tu převrátil a rozvrátil, tak prosím, já jsem jen vyjádřil svůj názor a to na fóru opravdu můžu (navíc v pokecu) Jak někdo napsal... Sto lidí, sto chutí, svět není, zaplať nám to na stotisíckrát, jednobarevnej a prostě někdo FB miluje, jinej se tomu směje Chtěl si znát jedinej důvod, proč jsem se nepřidal? Tu je, vadí mi prostě \"ovečkovitost\" členů a pak podvůdky s tím spojené Typicky někdo založí skupinu \"Podpořte třeba Haiti nebo někoho jiného bědného\" a když má dost ovcí ve stádu, prvotní myšlenku přejmenuje v lepším případě na něco pitomého, v horším na něco rasistickýho. A z oveček jsou rázem kreténi. Toho já se účastnit nehodlám. Vím, že namítneš, že za to FB nemůže, že to jsou výstřelky černejch ovcí rodiny, ale jako \"značka\" tím u mě FB prohrál, ze své zkušenosti vím, že i když mám na spoustu bývalých spolužáků a kamarádů kontakt, tak se stejně nevídáme a na zdořilostní kecy o počasí??? Prostě sejde z očí, sejde z mysli Na opravdový kamarády nepotřebuji FB, ty se dělaj jinak. A když se některý(á) přestěhuje, vždycky kontakt nechá i když změní číslo. howk Citovat
Andreww Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Řekl jsi to moc hezky. Jinak tam teda taky nejsem a ani nebudu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Punkac Zabudol si aj na uzivatelov, ktory FB pouzivaju, neni sou jen taky, co ho miluji nebo nenavidi ... Jo, tak kdyz se kamarad prestahuje, treba do anglicka, tak necha cislo, a ja kdyz mam chut mu tam urcite telefonuju ... Vypravis blbosti, i s tema skupinama, nic take se mi nestalo, ale co je podstatni, staci se do skupin nepridavat, nikto te do toho nenuti ... Je to uplne iracionalne, to co tu hovoris A ako spomenul marko, vela ludi sa mi pyta co vobec robim na tejto stranke tolko , a nedokazu to pochopit FB neni o oveckovitosti, ale mysli si co chces ... Je samozrejme, ze kdyz ma byt neco na tento styl uspesne, musi tam byt vela ludi. Keby tam bolo malo ludi, tvrdili by ste, ze je FB nahovno, kvoli tomu ze tam nikoho nenajdete, a ked je ich tam vela, tak tvrdite ze vsechny sou ovce Pro mne zamne trucujte dal jako male deti, a hlaste jak je FB nahovno, zmenite s tym nic Citovat
AnotherOne Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ja osobne tiež nemám potrebu zverejňovať na internete moje (ne)sympatie príslušnosťou k nejakej skupinke. Je to aj o tu už x-krát preberanom zverejňovaní osobných údajov. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Ja osobne tiež nemám potrebu zverejňovať na internete moje (ne)sympatie príslušnosťou k nejakej skupinke. Je to aj o tu už x-krát preberanom zverejňovaní osobných údajov. V poriadku Je to tvoj nazor ktory respektujem.. Respektujem ho preto, lebo ty tam nemas potrebu chodit, FB je pre teba nezaujimavy, ale este vsetkych co tam chodia neoznacujes za ovce, a nehovoris ze FB je piiii*ovina ... Citovat
punkac Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Podívej Lubko, někdy s tebou nesouhlasím a někdy zase jo... teď teda nesouhlasím. Napadáš mě, že říkám blbosti.... TO o těch podvodech není blbost, víš to nejlépe sám. Já napsal, že u mě FB skončil jako \"značka\", záruka spolehlivosti. Fóra mají své moderátory, kteří zasáhnou, když je třeba, co udělá FB??? Možná zasáhne, ale pozdě, až když v tom lítá sto tisíc ovcí S těma kamarádama v cizině? Ano máš pravdu, já mam číslo na kámoše v Londýně a normálně si voláme, mejlujem, smskujem a mmskujem (poslední mms včera, narodilo se mu dítě, tak poslal obrázek), další jsou v Drážďanech a v Heidelbergu... Jinak nechci nic měnit, jen mám rozdílný názor na věc než ty To s těma malejma dětma? Pamatuješ na téma \"Kouříte?\" ps: Víte co je znakem P-C fóra??? Poslední slovo má Lubko nebo Y2K :D:D Ale já vás mám oba rád, jste kolorit fóra a patříte sem Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Ale ja ty rozdilny nazor neberu Jen proste staci napsat neco v tom stylu, ze mna FB nezaujal, pro to a pro to, a nechodim tam ... Ne ze mna nezaujal, a vsechny co tam chodi sou ovce a hlupaci ... Samozrejme hlupaci si nenapsal, ale urcite se tak nekdo muze citit po precteni tveho negativniho prispevku Tak ja radsi nepisu SMS, MMS, Nevolam do zahranicia, mam to cez net v podstate zadarmo Maili na komunikaci jen tak s kamarady vicemene nepouzivam, a ICQ sem prestal take uzivat, nakolko mne moc lidi otravovalo Proste je to alternativa ... A kedze to pouziva take mnozstvo lidi, netroufl by sem si povedat, ze vsichny sou hlupaci ci ovce Neco na tom predse musi byt ... Citovat
macik.83 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: enikybeniky Facebook kam se podíváš, už mě to začíná decentně .... Ovcéééé!!!! Tak jsem si ulevil. Howk. Rejpalku, jsem ti snad na to neco rikal, ne? Citovat
Qcko Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 A kde mate myspace hosi, ha, ked je FB taky skvely, ja myspace mam par rokov a kazdy sa na to vyprdol, lebo je to \"anglicky\", uuuha, velka bariera ...ale hola, vyuzime nevzdelane narody a vycucajme im PC, dajme im FB, my sa nabalime a oni si pisu ako na chate a pritom okopavaju zeleninu...sorac, takto to vidim ja, nevadia mi socialne siete ako take, ale pristup, akym je uprenostneny FB, ktory nic nove nepriniesol... Lubk0: ked to niekto berie ako ty, tak to je v pohode, proste pisat s kamosmi a to je vsetko...ale to sialenstvo okolo toho mi trocha lezie krkom, hlavne ked pocuvam vo vlaku tie duchaplne debaty *nast* rocnych;) ...hodi sa k tomu obrazok co ma macik.83 v podpise Citovat
Aluška Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Proti facebooku nic nemám, ale vytáčí mě kamarádi, kteří se ptají, zda tam jsem a když jim odpovím, že ne, že mě to nezajímá, tak na mě koukaj, jak na mimozemšťana, jestli jsem normální . Jeden čas mi chodily pořád od tama nějaké trapné maily . [upravil dne 25/1/10 Aluška] Citovat
Andreww Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Jsem si ještě vzpomněl na nedávnou hlášku z radia. Nějaký týpek (už nevím kde to bylo) si po tom, co řekl své nastávající ano, odběhl ke kompu, aby si přepsal svobodný na ženatý. A ještě tam prý vtipně poznamenal, že musí jít políbit nevěstu:bojim To je prostě konec:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.