Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim napadla me takova otazka kdyz sem kupoval auto tak sem menil olej,filtry a podobne a napadlo me ze tu mam jeste olejj do rpevodovky?newite nekdo co tam davali za prevodovy olej a jestli se vubec musi mnenit?a po kolika km?mam rok vyrob 2006

Odesláno

nevím kolik máš najeto,ale minimálně zkontrolovat stav oleje bys měl co nejdříve:myslim(když jsi nekontroloval od koupě)

doporučuje se výměna po max.100 tisících--Total BV 75W-80--2litry

[upravil dne 24/1/10 ozzy56]

Odesláno

Rok 2006 a najeto jen 21 tisíc km jo??No já když koupil taky r.2006 a dovezl jsem jí na prohlíhku,tak mi říkali,že se mění i převodový olej-nevím ale počet km jo,já měl najeto při koupi 90tisíc.(ale týpek v mototechně mi zas tvrdil,že u těhle nových aut se to prej nemění).Ale podle mě,kde se co točí,tak se i odírá,takže já bych nevahal,ty 400kč mě nevythlo

Odesláno

je to řijen 2006 ale byla bourana podle me spis teda urcite bourana byla..mneil sem zatim skoro vsechny kapaliny a napadl me este prevodovy ole taky sem slysel ze nekde davaji celozivotni naplne ale nesem si jisty proto se tu ptam

Odesláno

Jde hodne ztuha radit, kdyz je studeny motor. Kloubky razeni uz jsem nastrikal olejem a nepomohlo to. Pomuze vymena oleje? Jaky olej do toho patri? Je to 2.1 td 1998. Diky za radu.

Odesláno

Zespoda na diferaku je sroubek, ten je ne vypousteni, mozna najdes zespoda jeste dalsi vypoustak, ale tim na diferaku by mel vytect vsechen olej. Z boku, jako u kola je sroubek na kontrolu hladiny, ma byt tesne pod okraj zavitu, tou dirou tam muzes nalit i novy olej. Je to ten nejvetsi sroubek ze vsech co tam jsou. Pred vypoustenim je dobry zahrat auto aby olej líp tekl. U starsich peugeotu se tam davali 2l oleje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...