casual Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Ahojte. Mam 306 Break 1.9TD r.v.12/97 . Prosim pomozte mi. Problem: Ak auto dlho stoji,hlavne rano pri starte mi chyti motor tak na cca 6-7 pokus.Niekedy chyti hned ale po cca 1-2sec zhasne. Zhavice funguju.Palivovy filter novy. Ale z nejakeho ventilu alebo co to je vyteka nafta vid foto prilohu v kruzku. Prezradte mi co to je za ventil,co to robi,pripadne cenu,da sa to opravit ci rovno novy,nejake skusenosti s vymenou,opravou,proste co o tom viete lebo ja nic. Vopred dakujem. Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Stop ventil, slouží k přerušení přívodu nafty do čerpadla při vypnutí klíčku. Je našroubovaný, normálně jej vyšroubuj a uvidíš, proč netěsní. Nový stojí pár set Kč. Citovat
casual Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 Dakujem za pomoc. Este otazka. Sposobuje to ze mi zle startuje? Unikne tam tlak alebo nieco podobne? Citovat
oddie Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Tam žádný tlak není, ale dostane se tamtudy do palivového systému vzduch, a tzv spadne nafta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.