Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Otevření kufru u 407

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jestli lze řešit nějak otevření kufru když je nastartované vozidlo. Standartně je kufr za jízdy zamčen a když zastavím a mám nastartováno a někdo chce otevřít kufr, tak to doposuď dělám tak že musím pootevřít dveře a pak jde kufr otevřít. Lze to i jinak než tím že otevírám dveře?

Druhá věc které jsem si všiml a nevím jestli to bylo u mé první 407. Když vypnu vozidlo, tak mám podsvícené na hlavním panelu jen doln tlačítka v řadě? Máte to také tak?

Odesláno

Mě se nezamyká celé auto ale jen kufr. Zamknutí auta mám deaktivované. Jakmile bych zastavil a zmáčkl symbol zámku tak auto zamknu né odemknu

Odesláno

tak mě kufr otevřít nejde a nikde jsem to nenastavoval měl jsem to i na minulém autě, myslel jsem že je to vzhledem k bezpečnosti aby ti někdo na semaforu neotevřel kufr nevzal něco a zdrhal pryč, těžko bych asi někoho honil, zkusím to tlačítko zámku několikrát zmáčknout.

Odesláno

A co v menu zamykání kufru? Nevím jak je to na velkém displeji, ale v menu PP by se mělo najít \"osobní nastavení - konfigurace - definovat parametry vozidla - aktivace trvalého zamknutí zavazadlového prostoru\". Tím by se to snad mělo nechat deaktivovat. Určitě by se ale měl nechat otevřít prostředním tlačítkem na dálce.

Odesláno

když máš klíčky v zapalování tak prostřední tlačítko na dálce nefunguje, odzkoušeno

Odesláno

Ještě jsem se chtěl zeptat Peugeot asi nemá ukazatel směru překážky na displeji, je to pouze slyšet různých reprech, nic víc?

a když nechci aby se mi ostřikovali světla když ostřikuji přední okno, jde to nějak deaktivovat? Mám automatické rozsvěcení světel.

[upravil dne 23.1.10 MMMMM]

Odesláno

Ukazatek překážky lze aktivovat jen přes dia......a ostřiky světel nejdou nijak jinak deaktivovat než motorek ostřiků světel nějak natvrdo odpojit......nevím proč tu všichni chcou xenony origo ale když mají dát pár korun navíc za kapalinu tak se čertí......jde tu o bezpečnost ty světla musí být pořád čisté....

Odesláno

Tak to jsem mohl říci pp když jsem u něj byl aby mi to aktivoval. Jenže jsem nevěděl co se dá. Jinak nejde o kapalinu ale o to že ti ostřikovače zamatlají celou haupnu, jenom když si chceš olíznout okno.

Jinak u kokty když máš aktivované aut. rozsvěcení světel, tak se ostřikovače světel neaktivují, jen když rozsvítíš světla ručně.

Odesláno

Však přes den když ti svítí světla jako denní a nesvítí ani palubovka tak nejedou ani ostřikovače světel....až když se setmí tak se zapne i palubovka a tím jedou i ostřiky světel.......

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Jednomu kolegovi tady z fóra jsem aktivoval zobrazení na displeji. Viz obrázek Přemy.

[upravil dne 23/1/10 HonzaZ]

to tedy zobrazuje a zároveň pípá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...