Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a za takový peníze už myslím vůbec ne... abych do něčeho takovýho šel, musel bych se na to podívat osobně... zadní náprava, motor, koroze, interiér (už jen ta zářící bílá zevnitř je pěknej hnus)

[upravil dne 22/1/10 N3R3Z]

Odesláno

Jenda 309: no hlavně už má nalítaných 300, takže by se šiklo i pořádně omrknout motor... jinak ale nevypadá vůbec zle, očividně se o ní pečovalo :)

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

Jenda 309: no hlavně už má nalítaných 300, takže by se šiklo i pořádně omrknout motor... jinak ale nevypadá vůbec zle, očividně se o ní pečovalo :)

No je mi to jasný, jenže je to 87 tj, poznik stojí za hovno, starej interier, Euro asi nic, nahovno ta hrana kufru, navrch jako bonus asi hnije levej brlatník, ale jak říkam nebjt to 87 tak co nejsřčív střelím 306 a beru 309Gti.... což je dávnej sen :D

Odesláno

Vůbec:bojim Ber to tak že tenhle ročník nemá pozink vůbec:papa Jelikož má pomalu už shnilý zadní lemy a pár dalších dílů,vem si jak budou vypadat prahy a podvozek.Euro to nebude mít absolutně žádný (10k) a takový auto když má 150 je pomalu po smrti páč GTi nebude nikdo točit jen do 2500ot\\min...na fotce za mokra je každý auto hezký;)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

... a takový auto když má 150 je pomalu po smrti páč GTi nebude nikdo točit jen do 2500ot\\min...

nekdo treba jo, ono to docela prestane bavit kdyz pak kazdou chvili musis pro benzin..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

o čem prosimtě mluvíš... GTI6 je v P306 dále GTI16 je v P309 a Mi16 je v P405

protože to co ty ty píšeš se mi moc nezdá...motory v 309 a 405 jsou zaměnitelné ale 306ka už je maliko odlišná...

pokud se náhodou pletu tak mě někdo opravte

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...