Free-style Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Zdravim panove, chci se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti s vymenou displaye ( ukazatele kilometru ) v novem modelu 406. Koupil jsem si budiky z anglana a cele to mam v milich takze bych rad zkusil vzit display z puvodnich budiku a vymenil ho,ale nevim jestli je to vubec mozne.. Citovat
jofo Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Displej je len zobrazovacia jednotka co zobrazuje len to co sa mu posle. Skor by som videl na to ze treba nieco preonacit v BSI boxe, lebo odtial ide info do budikov o rychlosti a o km tiez. Neviem ci je mozne niekde na diagnostike prepnut rezim km a mile. Ono aj tak keby si vymenil len displej tak by ti stale meralo mile. Citovat
Free-style Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 no jde o tom,ze moje auto puvodne ukazovalo v km,ale jak jsem vymenil budiky ukazuje to v milich..zkousel jsem porovnat vzdalenost podle PP a vzdy mi to vyslo na display jinak...ani z BSI se mi nenacetly puvodni kilometry Citovat
shark734 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 pokial ja viem tak ked si pripojis ine budiky tak si BSI nacita hodnotu z nich ak je vyssia ako v BSI ale naopak ne Citovat
jofo Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Cele europske budiky s vyssim poctom km aby zas nenacitali budiky pocet mil z bsi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.