Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Xenony musíš mít jenom tehdy máš-li ostřikovače světel, potom po nastartování ti to najde vždy střední polohu tedy tam musí bejte nějakej motorek a taky si myslím že by ten xenon měl bejt v čočokovém světlometu.

Odesláno

proste a jednoduse, xenon je legalni pouze kdyz je z vyroby.... protoze i kdyz budes mit ostrikovace, musis mit po nastartovani automaticke nastelovani polohy podle zatizeni vozidla a to budes asi tezko dodelavat ze?

Odesláno

No tak nějak to je nevěděl jsem jak to mám přesně formulovat, ale viděl jsem tady někde video jak měl na P307 přední AE a tam mu to jezdilo a mam ten dojem, že ti policajti jak ti to budou kontolovat těžko přijdou na to, že to není uprostřed vučí zatížení auta. Myslim že by tam stačil uplně nějak motor kterej prostě sjede dolu pak vyjede nahoru a zistane uprostřed nebo tak jak si to zvoliš.

Odesláno

v cocce to nepoznaj, dokonce jsem dostal primo radu od hlidky PCR, ze kdyz chci mit dodelany xenony, mam si dat cockovy svetlomety.

V obycejnych svetlech to ale oceni na 500-2000Kc, zalezi jak se s nima clovek hada :) a taky zalezi na hlidce, jestli si toho bude vubec vsimat nebo ne, staveli mne behem tri let co jsem je mel asi trikrat a bez problemu to proslo a po ctvrte uz ne :D

je fakt, ze se ted na to posledni dobou vice zamerili. Kdyz budou chtit a neco o tom vedet, tak to samozrejme poznaj vzdy ( na skle svetlometu je uvedena homologace HCR, coz znaci svetla pro halogenovou zarovku, muselo by tam byt napsano DCR )

[upravil dne 22/1/10 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...