Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, posledné dva dni mám dosť problém so zamykaním dvier vodiča. Resp. nie zamykaním, skôr samotným zatváraním. Tá západka, čo je vo dverách nezapadne do toho kolíka čo je v zárubni, proste keď zavriem dvere, tak sa zase otvoria. A keď sa mi na x-tý pokus podarí zavrieť ich, nejdú zase otvoriť kľučkou ani zvonka ani zvnútra. Keď sa pokúsim dvere otvoriť a zavrieť centrálom, kolík na pol sekundy vyskočí hore a hneď ho stiahne dolu, pri manuálnom vytiahnutí kolíka to ide ešte ťažšie. Nemal niekto podobný problém?

Odesláno

najskôr si pozri či ti ta západka ide rovnako ako spolujazdcova. Pravdepodobne ti to iba primŕza alebo sa to už začalo od bordelu zasekávať. Premazať sprejom na zámky alebo dočasne aj WDčkom.

Ak nepomôže tak sa ti mohol rozštelovať kolík na B stĺpiku (po tvojom na zárubni) a ten treba iba nastaviť alebo ďaľšia možnosť je, že sa ti rozštelovali tyčky kľučky vo dverách.

[upravil dne 22/1/10 marko306]

Odesláno

No ten kolík tam vyzerá dosť napevno, nevyzerá že by sa s ním dalo nejako pohnúť. Včera mi to spravilo prvý raz, polhodinu som sa snažil to zavrieť, hovorím si hádam bude dobre a dneska ráno mi to spravilo zase, zavrel som ich tak že som dvere zabuchol a držal som ich zavreté aby sa neotvorilo a potom som to zamkol centrálom, kolík na dverách zrejme stiahol tú západku a zamklo to (dúfam, že nie natrvalo, rád by som šiel dneska aj domov) :D. Ale no zajtra to vezmem do parády, aj tak som sa chystal pozrieť sa na sťahovanie okien, zdá sa mi že to niekde drhne...

Odesláno

Neviem veru, ako je fakt že to robí len skoro ráno a neskoro večer takže v tom bude zohrávať rolu asi chlad... Zvlášť teraz keď nám tu udreli ďalšie mrazy... No každopádne to, že to robí len keď že zima neznamená že to nechám tak, čiže zajtra to bohužiaľ budem musieť rozobrať a pozrieť sa... Ono asi tam bude nejaká oslabená pružinka alebo čo lebo tá západka vo dverách čo ich má zaistiť sa po stlačení kľučky nevráti celkom na svoje miesto..takže dveska keď som nastupoval som zakaždým najprv stiahol tú západku a až potom zabuchol dvere takže možno to bola príčina že to cez deň šlo :D.. Zajtra ale budem múdrejší...

Odesláno

No hrúza, nič som dokopy nezistil, teraz idú dvere na strane vodiča úplne v pohode bez zasekávania, pre istotu som tam strekol trocha WD40ky... Ale teraz pre zmenu nereagujú dvere spolujazdca..neviem či som to nejako nedoryl keď som nasilu ťahal ten knoflík na vodičovej strane... Ale vždy musím najprv zvnútra ručne stiahnuť knoflík na spolujazdcovej strane a až potom centrálom zamknúť kufor a vodiča... Čistý nonsens, počkám kým prestane mrznúť v tejto zime sa nedá nič spraviť :D

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Mel jsem stejny problem. Po neustalem cisteni a mazani sem zavital na vrakac a koupil \'\'novy\'\' a problem byl vyresen. Takze doporucuju to same, ale vymena je lahudka. Vypada to jako by frantici pouzivali na montaz aut deti nebo asiaty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...