Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v peugeote----fap+aditivum+robota okolo 700-750eur tak mi bolo povedane tak som zacal hladat a vo francusku som kupil komplet novy + aditivum 5litrou za 250 aj z postounim a ak nie som klavy tak z malou pomocou zdvihaku ho vymenim a dolejem aditivummm lenze ako som dnes zistil musim zajst aj na diagnostiku a tam to nastavia ze bol meneny to je dakych 10eur takze v pohode je to fap na 1,6HDI JANOU VIES

Odesláno

No tak za fap i s aditivem dat jenom 250eur je supr cena, když já jenom za dolití aditiva jsem dal 4200Kč. To už se pak ani nevyplatí FAP demontovat. Určitě by Ti bylo hodně lidí vďěčno za nějakej kontakt, kde by se ten FAP dal sehnat, včetně mě :D

Odesláno

Dotaz:

Pokud by byla prázdná nádobka pro aditivum na FAP. Rozsvítí se kontrolka FAPu a nebo se rozsvítí až když už je ucpanej???. Propř. jestli se kontrolka rosvěcí když nemůže FAP regenerovat. ???:myslim:myslim

Za odpověď předem děkuji :papa:papa

Odesláno

dík aspoň něco. Mám totiž podezření že nádobka je prázdá, ale s autem už jsem ujel přes 10000 a kontrolka nesvítí (to jsem samozřejmě rád). a nedávno dia. taky nehlásila nic co se týče fapu.Tak se ptám abych měl jasno při kterých případech kontrolka svití.

[upravil dne 23/1/10 Kawa]

Odesláno
Původně zaslal: Ondrus23

No tak za fap i s aditivem dat jenom 250eur je supr cena, když já jenom za dolití aditiva jsem dal 4200Kč. To už se pak ani nevyplatí FAP demontovat. Určitě by Ti bylo hodně lidí vďěčno za nějakej kontakt, kde by se ten FAP dal sehnat, včetně mě :D

Dá se dolít třeba jen aditiva - litr nebo dva? Mohl by jsi prosím tě uvést co je to za aditiva, jestli je to potřeba dolít v servisu nebo to zvládnu sám a kde by se dali obědnat? Díky za odpověď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...