PEUGEOTIK307 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Nikto nekupoval obal na obyčajný kľúč? Citovat
Groll Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 tak jsem taky neodolal, a na ebay koupil nový obal na klíč. http://viewitem.eim.ebay.cz/FLIP_Folding_Key_Remote_for_PEUGEOT_207_307_308_407/280604759965/item přihodil jsem k tomu i \"kožený\" obal http://viewitem.eim.ebay.cz/NEW_Auto_Genuine_Leather_Peugeot_307_Key_Chains_Case/270680581634/item celkem za 12dolarů, nakonec i bez poštovného, přes paypal strženo 235,-, tak už se jen dočkat balíčku a poreferuju. [upravil dne 20/12/10 12:34 Groll] Citovat
cas Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 a nemáte někdo odkaz tu v ČR kde by se dal sehnat ten kožený obal, nebo kolik stojí u Peugeotu Citovat
Micky99 Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Zdravim páni, bol by niekto ochotny objednat klic i pro mně z ebay? najlepsie niekto z prahy alebo kto by mi to pak poslal sem. na ebay ucet nemam a moc sa mi to zakladat nechce. Potreboval by som na stary model 307 - klasika dve tlacitka... Citovat
robozv Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 ahojte mam na vas jeden dotaz: ako som uz spominal na zaciatku tohoto vlakna kupil som obal na vystrelovaci kluc na www.rfsystem a po malych komplikaciach sa mi ho podarilo spojazdnit lenze!!!!! po nejakom case asi pred 2tyzdnami sa mi zacal je... asi tak ze ako je ta gulicka ktora sa zatlaci ak chcem cepel bud vystrelit alebo skryt nejak sa zacina vytahovat z tej okruhlej drazky kde je nasadka na cepel a potom sa mi cepel hompala ako ...!!! mate s takymto niecim skusenosti??? proste ked vystrelim kluc on vystreli ale akonahle don drgnem tak ta gulka sa povitiahne a zacne sa hompalat. Ked ho dam do vystrelenej polohy a trosku stlacim gulicku tak ho v pohode zastrcim. Zatial som to vyriesil tak ze som tu cast kde su gombiky dal zo stareho kluca a zatial je to OK Citovat
Groll Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 tak 20.12. jsem zaplatil za klíč a obal, 21.12. mi to poslali z Hongkongu a včera, tj. 3.1. už mi to donesla pošťačka. Přehodil jsem střeva a planžetu ze starého klíče, a už funguju. Uvidím, jak dlouho to vydrží, ale vypadá to moc dobře. Citovat
majky5 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Nechtěl by mi to někdo také objednat.Nemám na ebay účet a nechci to nějak hrotit. ( klíč i pozdrou ) vše zaplatím předem. Díky za info Citovat
Groll Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Nechtěl by mi to někdo také objednat.Nemám na ebay účet a nechci to nějak hrotit. ( klíč i pozdrou ) vše zaplatím předem. Díky za info A už jsi si něco vybral? Citovat
Kenedi Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 A ked si kupim taky kluc.. a potom vymenim z mojho stareho do noveho.. tak sa mi tam ta planzeta nebude kyvat? lebo mam pocit ked som rozobral kluc na vymenu baterky.. tak sa mi praveze ta planzeta kyvala Citovat
Groll Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 A ked si kupim taky kluc.. a potom vymenim z mojho stareho do noveho.. tak sa mi tam ta planzeta nebude kyvat? lebo mam pocit ked som rozobral kluc na vymenu baterky.. tak sa mi praveze ta planzeta kyvala já měnil jen vyfrézovanou část - vysunutím nítku, a vsadil do nového pouzdra, a zatím drží. Nevím, co bude za měsíc či rok, ale zatím super. Ušetřeno hodně penízků, originál klíč, jde do tisíců. Citovat
Kenedi Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 takze si menil vnutro stareho kluca do noveho puzdra .. a nekyve sa ti kovova cast? Citovat
Groll Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 takze si menil vnutro stareho kluca do noveho puzdra .. a nekyve sa ti kovova cast? nekýve se. Bylo to dost na těsno, \"nýtek\" šel z tuha, sedí perfektně. Citovat
dalibor307 Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 vcera mi prisiel kluc z ciny avsak chybalo na nom tlacitko na odomykanie, takze spat do ciny na vymenu...kks zase mesiac cakat inac vyzera super Citovat
Pheneus Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 AHojte, kluc ma svoju seriu priradenu ku konkretnemu autu, co sa tyka planzety, ked stratite v peugeote vam daju novy i s vyrezom na planzete na konkretny zamok a potom sa uz sparuje s BSI. overena informacia v peugeote. cena kluca 150e plus parovanie. Citovat
Pošťák Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Má někod vystřelovací klíč ? Ja jsem koukal že na e-bay pro 307 nějaky maj ale nejdřív bych rád zjistil jak to stím vlastně je . Jestli se dá do toho \"vystřelovacího klíče \" ta kovová planžena co mam ve svem puvodním klíči nebo si musím necha udělat novou a ta elektronika s imobilizerm se do toho plastu pouze vloží ? a taky jestli jste to nezahledli na našem trhu .... Já ho mám,těď už teda 2. Mechanizmus ve vystřelováku už mi nefungoval,čekal jsem každým dnem,kdy ho nechám v zapalování,tak jsem si udělal výlet do Olomouce a zde mi ho asi za 2 hodiny udělaly nový. Je to s imobil.takže bez kartičky s kódem je to asi o 1OOO,-kč dražší. Jinak existuje buďto levnější varianta za 1000,- i s výřezem a načipováním,ale krabička je větší než originál. Já jsem oželel patnáctset a udělali mi kopii orig.krabičky s planžetou a s výřezem a to za 2500,-. Jinak jen ta orig.krabička s planžetou stoji 1500,-,takže žádná levná věc. Jestli chceš kontakt na prodejnu,napiš na e-mail:mirekdanda@seznam.cz Citovat
Pastro Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 dneska mi došel třítlačítkový obal i s planžetou na peugeota 407 a asi se půjdu pověsit je mi k ničemu chjo:roll Citovat
dalibor307 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 tak ja uz svoju vyskakovacku mam cele ma to stalo 22eur (vyrezanie planzety: 12eur kluc 10eur) vyzera luxusne a som velmi spokojny, vnutro som si prehodil sam podla navodu co tu davali chalani predomnou Citovat
uepepe Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 ahojte, narazil som na jeden inzerat tak mozno niekomu pomoze http://auto.bazos.sk/inzerat/6795494/kluce-a-obaly-klucov-Peugeot-a-Citroen.php Citovat
bencik19 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Ahoj kluci tak klicek+planzetka.Celkova cena 750KC.Vzhled fantasticky.Muzu jen doporucit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.