Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A vobec sa nenehaj odhovoriť od 16\" kol...ked to nerobiš na zavody čo určite nie ale skôr ako show car tak kludne aj 17\" bych dal aby to bola paradička :)

Show car ať si tam dá kludně 17\", ale na normální ježdění a co nejmenší ztrátu výkonu bych dal max 15\" (i tak je to lehce znát, 16\" už by bylo znát dost). Ale záleží na něm, pro jaký účel to auto má :aut

edit: a taky záleží na váze ráfků, ale nepředpokládám že si koupí nějaký odlehčený závodní :D

[upravil dne 21/4/11 14:30 Frozz]

Odesláno

Tak ja mam v papirech 15\" ale spravil som chybu ze som kupoval tie momo pretoze maju strieborny lem a opticky to koleso zmensuju, kebyze kupim dake celocierne tak by to bolo krajsie

Odesláno
A co myslite na ten \"cumak\" mam tiez nalepit karbonovu foliu ?

Já myslím že určitě, ale dej nám sem fotku jak to bude vypadat jen s tou vrchní polepenou částí ;)

Odesláno

Fotky dam o vikendu, auto som jenom vyzdvihnul v lakovne, jeste nejsou dopasovany diely, kapota a znaky niesu zalozene, bocne listy, nejsou nalepene mrizky, takze to nafotim ked to bude hotove

Guest mischko11
Odesláno

pekneee moc ale stale mi to pride tak ze si na pol ceste k finishu :),a nevem nejako mam problem s tymi kolesami,ale aspon ze mas spz BB moja krv :D

Guest mischko11
Odesláno
Tak este budem zakladat bocne listy, folie budem davat a kola to jeste nevim

je pravda ze kolesa daju autu vela ,vela stastia pri vybere

Odesláno

no osobně bych je tam dal taky ale nevím no, stímhle motorem zkusenosti v 17tkách nemam a ani nikoho neznam v okoli ale co sem cetl i tady na foru tak 17tky na 1.4 no nevim co je na tom pravdy .

Já mam 17tky na 1,6 tce a strátu vykonu nepocituju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...