dobrmik Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 tak mám tu problém.....jedu si takhle z kopce cca 100vkou a najednou vysadil motor,budíky padli na nuludisplej vypl.... tak jsem vyřadil a znovu nastartoval a uplně v pohodě....stalo si mi neco podobnýho když jsem stál a nastupoval tak to chcíplo ale nepřikládal jsem tomu poornost...co myslíte..?? hledal jsem ale nic nenašel.... Citovat
wooody Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 mě se to stává hodně když svítim, topim blikám zatáčim a brzdim....... tak to většinou zdechne.... Citovat
dobrmik Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 hmm u tebe to vypadá na blbé ukostření ale u mě bude problém někde jinde.... Citovat
Slayer Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 A palubka zhasne jako \"úplně\", nebo zůstane svítit STOP ??? Nedošlo jen k výpadku volnoběhu ?? (krokáč, teplotní čidlo motoru...) Citovat
dobrmik Odesláno 22. leden 2010 Autor Odesláno 22. leden 2010 nn jen budíky spadnou....kontrolky se nerosvítí...jen když jsem otočil klíčkem do nuly a znova nastartoval tak vše v pohodě...k tomu volnoběhu poprvé jsem tomu nevěnoval pozornost ale když mi to chcíplo za jízdy tak už jsem zpozorněl.. Citovat
Slayer Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Jak to zhasíná do tmy, tak to asi bude problém pro větší machry Asi cosi v elektrice ? Citovat
peugeot09 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Podíval bych se na svíčky v jakém jsou stavu a kontrola baterie by taky nebyla od věci. Citovat
dobrmik Odesláno 23. leden 2010 Autor Odesláno 23. leden 2010 peugeot:hmm na dieslu bych moch svicky i s kabelama ne?mozna me napada jeste karburator? delam si srandu.baterka je blbost Slayer:j bude to nekde v eletrice jen se mi jednalo jestli se s tim nekdo nesetkal.ale jak koukam tak nikdo nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.