PítrR Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Dobré poledne. Šikulové, přestal mi fungovat tempomat. Před dvěma měsíci mi začal vynechávat. Někdy šel, někdy ne. Občas pomohlo zastavit vypnout klíček a zase šel. Pak stále víc nešel a teď je úplně mrtvej. To samé mi dělá ukazatel teploty vody ale ne v závislosti na tom tempomatu. Ten budík blbne asi týden.Díky za pomoc. P. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Tempomat bude spínačmi na brzde alebo spojke. Na brzde sú dva, na spojke jeden. Niekedy stačí nastaviť doraz na spínači, prestrieknúť kontakty. Citovat
Dejff.CZ Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Taky mám ten samý problém s tempomatem, někdy mi pomohlo i odpojit baterii, ale spíš to byla jen náhoda, že to zas fungovalo...teď už je mrtvej úplně, zřejmě bude někde studeňák nedá se sehnat nějaký schéma zapojení tempomatu? V service boxu nic takového není...P.S. mám automat. převodovku Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Pre teba platí to isté, až na tú spojku. Skontroluj spínače na brzdovom pedáli. Jeden spínací ovláda brzdové svetlá, druhý rozpínací tempomat. Citovat
PítrR Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 Díky. Zkusím se na to podívat. A ten spínač na spojce je na pedálu? A co ten teploměr? P. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. leden 2010 Odesláno 21. leden 2010 Áno je na pedále až celkom hore, nie celkom dobrý prístup. Ak ide inak auto normálne mohol by to byť studený spoj niekde v budíkoch. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.