stvrto.14 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Ahoj v prvom rade skus diagnostiku planet 2000-dost ludi ju tu ma tam sa da zistit ci je odpisane to priblble BSI sorry za vyraz ale dost som si s tymto uzil:bacha tie iste priznaky ale ja som normalne nastartoval skoncilo to vymenou BSI:bojim inak HonzaZ vie dost dobre poradit:super:super:super to ze ti odide niekolko veci naraz je presne moja situacia par mesiacou naspet investicia 700-Euro jedno sa opravilo a hned druhe pokazilo:bojim ale najsor skus tu diagnostiku. Citovat
vojti26 Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 tak u me to nakonec pry asi nejni BSI jak jsem se bal,ale ze to zpusobuje ridici jednotka... Ze k ni jde sice trvale napajeni 15V ale nejaky jiny, ktery ma byt 30V k tomu zatim nedochazi... takze bude odesla ŘJ a nebo by,DOUFAM, mohl byt jen spatnej svazek kabelu na ceste k tomu...prece jen je to 10 let stary,tak budu mooooc doufat.... Napisete mi na to svuj nazor z rad zasvecenych prosim? diky moc Citovat
punkac Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 hehe 30V a kde by se to v tom autě s palubní sítí vzalo? spíš je to takto 30 a 15 se označuje palubní napětí stálé a po nastartování motoru, chápeš? Ale furt to je jen 12V tj. na skupině drátů označených jako \"30\" je napětí i po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze zapalování (většinou zapalovač nebo drát k udržení paměti rádia) a skupina drátů označených jako \"15\" má el. napětí po nastartování nebo otočení klíčku do polohy 1 takže s největší pravděpodobností se tvé řídící jednotce nedostává stálého napětí, buď je vadná pojistka nebo prodřený drát [upravil dne 8/2/10 punkac] Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 punkac: jak je to v tomhle nevím, ale třeba na vstřikovačích u HDi je něco mezi 75 - 80V [upravil dne 8.2.10 MatrixChose] Citovat
punkac Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 no mě přišlo nápadný, že jmenuje zrovinka 15 a 30 jinak to napětí na vstřikovači měříš za chodu motoru nějakým multimetrem? Citovat
MatrixChose Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Popravdě jsem to multimetrem neměřil, ale někde jsem to četl a ukazuje to i diagnostika Citovat
punkac Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 možný to je, že je v řídící jednotce nějakej CL obvod, kerej zvětšuje napětí Citovat
vojti26 Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 ha,diky punkaci ... prave proto jsem se ptal... nemam rad, kdyz vubec netusim, o cem je rec a takhle je to pro me stravitelne ... ale stopro je to jak pises, ted kdyz jsi napsal jak to je, tak se to presne podoba v laicke reci tomu, co rikal velky Guru a monter,jenz mi leci me zelene monstrum ... dik... Citovat
vojti26 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 ha haaaaaaa,tak priblizovadlo zas priblizuje... Nakonec to v mem pripade nebylo BSI ale opravdu kabel... Uhnil,uhnili a uhnilo mi to po nohama ... je tam nejaka svorkovnice a ta stala ocividne ve vode a tak jeden kabel upadl,tri byli temer uhnili a ta svorkovnice se pry temer rozpadla hned po kontaktu s rukou.... takze vymeneno a Uz zase skacu pres kaluze ....diky vsem zucastnenym Citovat
kupák Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 A kdepak se tam vzala ta voda? Ha! Prohlédnout a zabránit, nebo brzo nebudeš skákat přes kaluže, ale kaluže ti budou skákat do auta skrze podlahu. Citovat
vojti26 Odesláno 11. únor 2010 Autor Odesláno 11. únor 2010 ja mam obavu,ze keluze prisli se mnou v podobe snehu na botech spis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.