Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj v prvom rade skus diagnostiku planet 2000-dost ludi ju tu ma tam sa da zistit ci je odpisane to priblble BSI sorry za vyraz ale dost som si s tymto uzil:bacha tie iste priznaky ale ja som normalne nastartoval skoncilo to vymenou BSI:bojim inak HonzaZ vie dost dobre poradit:super:super:super to ze ti odide niekolko veci naraz je presne moja situacia par mesiacou naspet investicia 700-Euro jedno sa opravilo a hned druhe pokazilo:bojim ale najsor skus tu diagnostiku.:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak u me to nakonec pry asi nejni BSI jak jsem se bal,ale ze to zpusobuje ridici jednotka... Ze k ni jde sice trvale napajeni 15V ale nejaky jiny, ktery ma byt 30V k tomu zatim nedochazi... takze bude odesla ŘJ a nebo by,DOUFAM, mohl byt jen spatnej svazek kabelu na ceste k tomu...prece jen je to 10 let stary,tak budu mooooc doufat.... Napisete mi na to svuj nazor z rad zasvecenych prosim? diky moc

Odesláno

hehe 30V a kde by se to v tom autě s palubní sítí vzalo?

spíš je to takto 30 a 15 se označuje palubní napětí stálé a po nastartování motoru, chápeš? Ale furt to je jen 12V

tj. na skupině drátů označených jako \"30\" je napětí i po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze zapalování (většinou zapalovač nebo drát k udržení paměti rádia) a skupina drátů označených jako \"15\" má el. napětí po nastartování nebo otočení klíčku do polohy 1

takže s největší pravděpodobností se tvé řídící jednotce nedostává stálého napětí, buď je vadná pojistka nebo prodřený drát

[upravil dne 8/2/10 punkac]

Odesláno

no mě přišlo nápadný, že jmenuje zrovinka 15 a 30

jinak to napětí na vstřikovači měříš za chodu motoru nějakým multimetrem?

Odesláno

ha,diky punkaci ;)... prave proto jsem se ptal... nemam rad, kdyz vubec netusim, o cem je rec a takhle je to pro me stravitelne ;)... ale stopro je to jak pises, ted kdyz jsi napsal jak to je, tak se to presne podoba v laicke reci tomu, co rikal velky Guru a monter,jenz mi leci me zelene monstrum ;)... dik...

Odesláno

ha haaaaaaa,tak priblizovadlo zas priblizuje... Nakonec to v mem pripade nebylo BSI ale opravdu kabel... Uhnil,uhnili a uhnilo mi to po nohama :(... je tam nejaka svorkovnice a ta stala ocividne ve vode a tak jeden kabel upadl,tri byli temer uhnili a ta svorkovnice se pry temer rozpadla hned po kontaktu s rukou.... takze vymeneno a Uz zase skacu pres kaluze :D;)....diky vsem zucastnenym ;)

Odesláno

A kdepak se tam vzala ta voda? Ha! Prohlédnout a zabránit, nebo brzo nebudeš skákat přes kaluže, ale kaluže ti budou skákat do auta skrze podlahu.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...