Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam otázku , mám 307 z 2003 a chci si do ni dat rádio z 307 z roku 2006 , tak jsem si našel že potřebuju přechodku z ISO na ten druhy model konektrou . Ale to vyřeší pouze jeden konektor a já tam mám dva počítam že jeden je k ovládaní rádia pod volantem ale koukal jsem na výstup u toho novějšího rádia a to tam má pouze místo na ty dva konektory z té ISO přechodky .Kam stím ovládání od volantu ? Tak nějak to nomohu pořešit děkuji za rady

Odesláno

Tak jak je to u toho nevého modlu ? nemaj ovládaní pod volant ? to přece musej mít ne ? ale zase kam by se připojovalo... je napytel to znamena MP3 jedine s neorigo radiem a to pak vypada hnusně ...

Odesláno

Tak tak pokud chceš přehrávat MP3 tak jedině s neorigo rádiem či na původní rádio napojíš X-carlink či bluetooth handsfree s podporou přehrávání hudebních formátů.

Odesláno

Tak po 2 toto ti tam nepujde máš MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN a proto ti to nebude fachčit.Auta po faceliftu mají novější zběrnici.Pak a to je ta méně kvalitní možnost ale nejlevnější je použít FM transmitter ale to nedoporučuji (špatná kvalita reprodukce).

[upravil dne 20.1.2010 sekaj]

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Tak po 2 toto ti tam nepujde máš MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN a proto ti to nebude fachčit.Auta po faceliftu mají novější zběrnici.Pak a to je ta méně kvalitní možnost ale nejlevnější je použít FM transmitter ale to nedoporučuji (špatná kvalita reprodukce).

[upravil dne 20.1.2010 sekaj]

Ja mám MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN CAN ,kdybych sehnal takový autorádio fungovalo by v mém autě?

Odesláno

Gabriel 307, pokud máš full CAN tak to druhé radio (RD4) ti bude fungovat i s ovládáním pod volantem. Jenom se musí na diagnostice spárovat, jinak bude pípat.

Odesláno

Teoreticky asi ano - nemám s tím zkušenost, ale jde o to, zda by tam pasovalo fyzicky.

Tady jsem řešil s kolegou na fóru radio. Třeba by ho chtěl prodat. Ovšem asi by to chtělo předem prokonzultovat zastavovací rozměry.

[upravil dne 20/1/10 HonzaZ]

[upravil dne 20/1/10 HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...