Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

skoda ze neudelaly u faceliftu i zadni lampy..

a u origo svetel led:myslim to nevim jak by to vypadalo..

jinak u palubky se podle cisel shoduje 35 kabelu..zbytek musim dohledat:aut

[upravil dne 22/1/10 tommas11]

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

mno tu kabelaz mi poslal majk celkem za hodne dobrej peniz..:D spis to bude makacka v tom smyslu opisovat cisla a porovnavat kabely... chtelo by to jeden velkej el.plan na cely auto v jednom kuse ne ze to musim dohledavat po strankach :( to by bylo ale uz sme nad tim tet badaly s brachou a ten to taky vydi dost realne dokonce i s motorem a abs RJ to sparovat na jednu can linku ale na soft diagnostiky budu cekat asi rok:( do te doby to bud predelam na 2.0GTi6(nebo jestli pasne priruba prevodovky na 1.8 16V tak tam pujde 1.8 16V 6ti kvalt na pohodu jezdeni a na rychlejsi jizdu si udelam audi 100 2.3 qautro 4x4) nebo to budu muset napichavat jak starej model vsecno zvlast.. nebo kdyz se nekde naskitne ABS z new modelu tak to asi predelam i s tim... casu je pomerne dost...

Jo a nekdo tu na foru psal o odblokovani immo v RJ nejakou firmou..ze to vyradi naporad..nevite kdo to byl?:myslim

No pokud by jsi chtěl to ABS tak já ho budu možná dávat pryč z moji 306 Maxi r.v. 1998;)

Odesláno

oki jeste uvidim jak to udelam tet resim tu palubku:ticho

a kamos mi vcera poslal jak budou vypadat moje sedacky v kuzi tak jak si to predstavuju krom te zelene...je to foceny na rolandu...takze tam zustanou moje origo sedacky s vyhrivanim ...:o aspon bude teplicko

[upravil dne 19/1/11 17:50 tommas11]

post-16260-14109614737014_thumb.jpg

Odesláno

doufam ze to sobol taky takhle zvladne :D

zacina mi hrabat s kabelu ..frantici to moc nepodchytily asi 36 z 62kabelu souhlasi barvou cislem prurezem.. ostatni uz nemaj shodu v cislech ale ucel pruzez maj stejnej :roll to neco vymyslely tet abych lezel v planech ...

Odesláno

Sam si si to nalozil, plno ludi vzdalo kable v aute, ale prajem ti, aby si sa tym prehrabal, vidim ze planujes urobit z toho komplet new+ model, ak ti to vyjde, budes priekopnikom:aut

Odesláno

neni to ani o tom new model ale dat tomu nejakou vybavu premyslim o klime a snimaci deste..kdyz se tim tak hrabu tak asi oba pytle..novy tapeci sem chtel uz od zacatku. a schanim i ten tunel s timhle popelnikem ..

Proste chci dodelat to co v peu zapomely ve spechu namontovat :D a trochu si to predelat k memu obrazu..

a kdybych mel koupit dalsi novej model a delat na nem lemy tak to vyjde asi nastejno jen by to bylo asi o 60tisic drasi auto..a to by jeste nebylo ani v te kuzi co chci :P takze radsi dam ty prachy cas do tohodle kabra a budu mil lepsi pocit kdyz se projedu:aut

Odesláno

Dekuju vsem za moralni podporu je potreba..

Momentane sem se do toho zabral a uz to zacina nejak vypadat.. a musim rict ze to PUJDE....ale to letovani bude brutalita

moje pracoviste

[upravil dne 23/1/10 tommas11]

[upravil dne 19/1/11 17:56 tommas11]

post-16260-14109614737455_thumb.jpg

Odesláno

mno cim dyl to delam tim vic si toho pamatuju treba kabel č.530 vede k motorku ostrikovacu :D

a kdyz se pak neco vysere budu uz vedet :D:D

jinak uz to skoro je tet uz jen predelat nastavbu na ovladani motoru strechy + zadnich okinek....

a najit par kabliku co jeste nemam identifikovany..

jinak tohle me i docela bavy..rozhodne vic nez klepani do plechu :D

to sobol:s tim calounenim bych to vydel asi tak kolem 10ho pristi mesic ..ze bych ti to dovez i s kuzi.. slo by to?

[upravil dne 26/1/10 tommas11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...