Alibaba Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 prosím o radu kde se dají sehnat silenbloky,nebo celek.Vím že se tu už řešilo,ale nemůžu to nikde najít..Mám na mysli ty kosti na nápravě.Díky za rady. [upravil dne 19.1.10 Alibaba] Citovat
civic66 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 ja so to chcel menit tie silentbloky ale zistil som ze sa to kupit neda len cela kost s dvoma siletblokmy. cena 95Euro1ks. Citovat
Alibaba Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Dík za odpověď,už to mám vyřešeno.Nechal jsem udělat repasi nápravy,dělali mi to v Humpolci - Auto Domin.Výměnu provádějí včetně středové trubky,nové čepy,ložiska,gufera.Měl jsem vymlácené rameno na pravé straně,to se muselo vyvložkovat.Ještě jsem si nechal vyměnit brzdové obložení+stočit bubny.Ráno v 7,30 jsem to přistavil a v 15,00 jsem odjížděl.S přístupem mechanika spokojenost,rozdělali to předemnou,abych věděl co s tím je.Takže doufám,že od nápravy mám na nějakou dobu pokoj. [upravil dne 1.2.10 Alibaba] Citovat
ajsik Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 zkoušel to někdo vylisovat a sehnat nějaký vhodný silentblok ? Nechce se mi dávat 5500 za dvě ramena, když je KO jeden blbý silent blok a náprava je v super stavu ... Citovat
ajsik Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no to sedi, cena byla nejakych 2700kc/ks v serviceboxu ... je to pakarna, pritom tam to primo vybizi pouze na vymenu silentbloku ... Citovat
projozo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 To hej ale ten silentblok sa vraj samotný nevyrába,povedal Peugeot servis. Citovat
ajsik Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: projozo To hej ale ten silentblok sa vraj samotný nevyrába,povedal Peugeot servis. jj to vím, v autokelly jsem nasel nejake silentbloky na zadni napravu, ale nejde z toho moc poznat kam patri... Citovat
projozo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Inak je to škoda,bola by to halierová záležitosť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.