Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spytat ake ziarovky pouzivate? Chcel by som aby to svietilo o nieco lepsie ako teraz, ale nehcem tam dat xenon a ani kupit sadu ziaroviek za viac ako 20,-€ a tiez nechcem Osram nakolko som tu cital a aj inde ze rychlo odchádzaju.

Pacia sa mi Bosh extralife plus 50 alebo podobne od Philipsu, no je mi luto dat za ne cca 30€, ked neviem kolko vydrzia.

Zn. Dobra svietivost( nie mmodre, alebo inej farby) a dlha zivotnost

[upravil dne 18/1/10 Brandy20]

Odesláno

Já jsem měl future light gold a v pohodě,svítivost výborná barva bílá.Teď tam mám Osram a je to stejný,ale pod 490,-kč to nešlo,takže si musíš rozmyslet jestli chceš připlatit a mít sluně svítící žárovky nebo si kup za pár korun obyčejný.S životností ti nikdo neporadí,může ti shořet za týden a taky může svítit roky v tom si myslím,že cena vůbec roli nehraje.

Odesláno

Jedna mi odešla asi za půl roku,ale to nemůžeš brát jako měřítko.Já bych se toho nebál.Když máš takový auto,tak už 400,- za žárovky snad není katastrofa ...

Odesláno

Já jsem kupoval na aukru tady tyhle: http://aukro.cz/item888367130_cenova_bomba_h1_12v_55w_xenon_za_99_kc_sada.html

Trochu jsem se bál tak nízké ceny, ale vzal jsem je tak na zkoušku s tím, že je kdyžtak za ty prachy vyhodím, ale jsem s něma velice spokojenej. Už jsem si koupil i druhou sadu do zásoby. A co se týče výdrže, tak jsem je kupoval myslím někdy koncem srpna a do teď jsou obě OK. Za tu dobu jsem najel cca 6000km. Nemůžu srovnávat s dražšíma žárovkama, protože jsem je neměl, ale rozhodně jsou tyhle mnohem lepší než klasicky H1. :super

Odesláno

H7 ani presne neviem, nejake obycajne OSRAMky. Zaklad su dobre stretavacky. Este k tym Future light Gold line H1, ked mi jedna prdla, dal som tam nahradnu obycajnu OSRAMku a musim povedat, ze ta Future mala oproti nej pekne biele svetlo.

Odesláno

Dálkovy jsem nechal obyčejny, ale vyměnil jsem si přední parkovačky (celosklo 12V 5W) taky s xenonovým efektem. Vypadá to totiž blbě, když máš hlavní světlomet krásně bílej a vedle parkovačka svítí žlutě. Takhle to svítí všechno pěkně do bíla :super

Odesláno
Původně zaslal: peja33

Parkovačky jsem si koupil tyhle http://www.autokap.cz/obchod/zarovky/index.php?status=2&id=2125 info jsem sehnal tady někde a jsou super,vzal jsem jich rovnou 10 a mám je i na SPZ.Super náhrada za led,který mít nemůžeme...

A už je máš?? Já jsem si totiž koupil podobny, ale ty nejsou xenonovy, ale modry. Není to bíly světlo, ale modry. Chtěl jsem je dat taky na SPZku, ale ta modrá je hodně tmavá a špatně osvětluje.

Odesláno

Jo mám je už asi tři týdny a je to mnohem hezčí než klasický žlutý.Jak je to s xenonem nevím,modrý jsou a to jsem chtěl,ale nemyslím,že by byli tak tmavý,že by to byl problém.

Odesláno

No mě právě svítí bíle a né modře. Jinak ani nevím, jak je to s osvětlením SPZky. Může to být modry?? Není to pak třeba hůř čitelny pro Policii?? Nemůžeš za to dostat třeba flastra??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...