Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je nějak možné rozmontovat a přidat dráty do volných pozic pro nové pojistky v pojistkové skříňce motoru? Je to model bez mux.

Koukal sem na to a nejde to ani pořádně vyndat kvůli tomu hlavnímu svazku a nechtěl jsem to nějak přemáhat aby to nebylo destruktivni kdyz je to vlastni pater auta :D Neni tam nejakej kontektor nebo neco?

Díky

Odesláno

Tych poistkovych skriniek je viac druhov podla roku vyroby. Ja mam 2003 a mal som ju rozobranu. Po odpojeni konektorov treba odkrutit 13ku matku co pripaja +12V od baterie, potom jemne plochym sroubovakom uvolnit zapadky z plastovej skrinky po jej obvode (su asi styri ) od plosaku a je to von. Neviem co tam chces pripajat, ale zda sa mi, ak je tam volne miesto na poistku je aj nezabojene miesto na niektorom konektore. Mozno by to stacilo premerat ( spoj od poistky do konektoru ) a potom netreba nic rozoberat, len doplnit kabel na konektor.

Odesláno

Ano myslím tu mezi baterii a lavym blatnikem. No já vůbec netuším jak to vypadá ze spodu, když sem to chtěl vyndat tak se to hnulo jen o kousek a vyselo to na kabelovym svazku, a bohuzel vubec netusim jestli je tam nejakej konektor nebo jak je to delane.. stacilo by mi vedet jak se da cely to pouzdro vyndat. Samozrejme bez nejakych destruktivnich zasahu :D Je to rv 99 pred mutexem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...