georgus Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Je nějak možné rozmontovat a přidat dráty do volných pozic pro nové pojistky v pojistkové skříňce motoru? Je to model bez mux. Koukal sem na to a nejde to ani pořádně vyndat kvůli tomu hlavnímu svazku a nechtěl jsem to nějak přemáhat aby to nebylo destruktivni kdyz je to vlastni pater auta Neni tam nejakej kontektor nebo neco? Díky Citovat
georgus Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Zruční pánové, neříkejte že to nikdo nerozebíral Citovat
Gitarista001 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Myslis tu krabicku pri motore na strane vodica ? Citovat
Vilo Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Tych poistkovych skriniek je viac druhov podla roku vyroby. Ja mam 2003 a mal som ju rozobranu. Po odpojeni konektorov treba odkrutit 13ku matku co pripaja +12V od baterie, potom jemne plochym sroubovakom uvolnit zapadky z plastovej skrinky po jej obvode (su asi styri ) od plosaku a je to von. Neviem co tam chces pripajat, ale zda sa mi, ak je tam volne miesto na poistku je aj nezabojene miesto na niektorom konektore. Mozno by to stacilo premerat ( spoj od poistky do konektoru ) a potom netreba nic rozoberat, len doplnit kabel na konektor. Citovat
georgus Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 Ano myslím tu mezi baterii a lavym blatnikem. No já vůbec netuším jak to vypadá ze spodu, když sem to chtěl vyndat tak se to hnulo jen o kousek a vyselo to na kabelovym svazku, a bohuzel vubec netusim jestli je tam nejakej konektor nebo jak je to delane.. stacilo by mi vedet jak se da cely to pouzdro vyndat. Samozrejme bez nejakych destruktivnich zasahu Je to rv 99 pred mutexem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.