Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

205GTI? To je 1.6 65kw 4-bod vstřik???? ...tak ten mám teď v 309 (původně byl v 205 GTI) a žere mě kolem 8l / 100km

Odesláno

Zkus tam občas zařadit vyšší stupeň než 1, 2, 3.:D:D;);):P:P Ne, to byl jen přátelský š?ouch, ale jezdit 205 za 15 l, to bych s tím jel někam na seřízení (diagnostiku). Odkud jsi??????

Odesláno

:o:o za 15litrů?? To jezdiš jako prase,plyn brzda??

Jestli ne,tak to bude chtít fakt hodit na počítač na seřízení.

15litrů je fakt moc i na GTI.Ja jsem s 309 GTI nedostal nad 11litrů i když jsem jel fakt rychle.

Odesláno

Termostatem? Tak tim to urcite neni. Ten me taky nefungoval (byl porad otevrenej) a zralo to uplne stejne ...jenom se to malo zahrivalo.

Ma to karburator nebo vstrikovani?

Odesláno
Napsán autorem Cepis

Mam 205GTI, ted je pul roku po vymene motoru a zda se mi ze to zere vic nez dost.15l na 100 neni moc dobreee.Byla by nejaka rada?

Váha vzduchu

Odesláno

mam taky takovy podobny problem, taky ta moje mrska ma moc velky apetit, daval sem tam new vejfuk, svicky, byl sem s tim na diagnostice a vse je v poradku, predstih lambda..... bylo mi receno, ze je mozna porouchanej syitic, neni mozne, ze je to tim?

Odesláno
Napsán autorem impact

Jestli to žere furt stejně hodně, tak je mrtvá lambda sonda.

Lambdu sem meril a je v poho.Myslim ze to bude chtit na tu diagnostiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...