Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle schematu tam snad ani není reláko na spínání motoru ventilátoru. Je přímo spínán termospínačem. Jinak podle VIN máš DAM 8422 tj. datum výroby 30.11.1999.

Odesláno

Ten větrák má jednoduché zapojení a neměl by být zdrojem potíží, nebo ty s ním máš nějaký problém? A ten DAM je docela důležitý, když si budeš chtít koupit nějaký náhradní díl např. v druhovýrobě, tak často tam je odkaz na datum výroby a nebo právě DAM (někde píšou kontrolní číslo, ORG apod.).

Odesláno

btw asi může mít vliv na chlazení to, že mám jen jednu rychlost, nebo je to taková kompenzace za to, že nemám klimošku a chlazení tím pádem funguje stejně s klimatizací, kde je více rychlostí?

Odesláno

No měl jsem, ale měl jsem to v servise, kde se na to podívali vyměnili nějakej mezispínač nebo co a že je vše ok, já jsem pak pátral po tom, že se mi zdá, že mi větrák jeden buď vůbec nebo jen naplno, bez nějakého mezistupně, ale teď jste vlastně přišli na to, že má jen jednu rychlost a je tedy vše v pořádku. Jinak za ten DAM díky, co jsem objednával nějaké díly, tak stačil VIN, jaký je mezi tím rozdíl?

Odesláno

VIN je dobrý, když objednáváš origo díly z peugeota. Oni v service boxu zadají VIN a vyjedou jim objednací čísla dílů, které potřebuješ. Ale druhovýrobu ti někde jinde podle VIN většinou nenajdou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...