sten81 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Nazdar páni,kto mi poradí?.Mám P-406 starý model,pokazil sa mi ventilátor kúrenia(uhliky)ako sa to dá opravit? Citovat
P607Olda Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Kúpiť nové uhlíky. Ak nezoženieš správne, tak väčšie a na šmirgli obrúsiť. Dobre by bolo kúpiť uhlíky do štartéra. Dosadacia plocha na komutátor musí byť taká, ako na starých, to zn. šikmá (robil som to na XM). Horšie je, že obvykle aj komutátor býva opotrebovaný. Nejaký čas to ešte vydrží. Citovat
sten81 Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 a da sa rozobrat?bolo mi povedane ze je to zatavene napevno. Citovat
P607Olda Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Neviem, ako u 406. U XM to tiež bolo \"napevno\", ale hrubšie násilie pomohlo. Dalo sa to, veď uvidíš. Iný ventilátor môžeš kúpiť až v prípade neúspechu. Ešte raz zdôrazňujem, že treba správne obrúsiť dosadaciu plochu (ja som to musel rozobrať ešte raz). I tak šiel zo začiatku pomalšie, po desiatkach hodín sa sa rozbehol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.