Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vrzání při 2t otáčkách - Vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni mám takový problém. Ať jedu na jakýkoli převod tak mi to mezi 2000 a 2500 otáčkama vrže jakoby zezadu z pravé strany. Většinou se to stane když jedu třeba ve městě mam 2500 otáček pustím nohu z plynu a jak otáčky padají tak celou dobu to vrže. Myslel jsem si, že to může být od výfuku (ten jsem celý od začátku až do konce vyměnil), poté byla na řadě náprava (taky celá vyměněná) už mě to trápí snad rok. Nevíte někdo čím by to mohlo být.

Jinak mam old model 1.8 benzín.

Děkuji všem za jakýkoli rady.

[upravil dne 25-4-11 21:33 Bendy_-]

Guest Blackstar407
Odesláno

moze to byt kryt na vyfukovom potrubi hned za hlavou mne to robilo tiez pri urcitych otackach tak som ho vyhodil drzal uz len na dvoch srubach skus uvidis.

Odesláno

no jestli je možný, že by se to rozléhalo a vypadalo to jako, že to jde zezadu, tak by to asi byl dobrý nápad. zejtra jdu ke svému dvornímu mechanikovi tak mu reknu ať sen a to podivá a díky moc za typ.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak kryt výfokového potrubí to neni, jen velká změna nini od zadu, ale od před a rozléhá se to do celého auta a právě proto to vypadá, že je to od zadu. Mohlo by to mít něco společného s tím, že když někdy přidam plyn tak se mi jakoby zaklepe motor párkrát to cukne a jede se dál?

Odesláno

Kouknul jsem tam, ale nic s názvem silentblok sem tam nenašel, ale zboží se jmenovalo zavěšení motoru tak to asi bude ono, aspoň zhruba vim kolik si mam připravit.

Odesláno

problem je v tom, ze tie dva, ktore najviac odchadzaju sa daju zohnat len origo v peugeote (aspon na slovensku) a ich cena nie je lacna. ostatne pozri na elite, maju to celkom dobre spracovane. ak to bude spodny, daj si pozor, aby bol ulozeny presne ako ma - v servceboxe najdes presne cisla

Odesláno

ve středu jedu do servisu, koukal jsem, že by to mělo stát okolo 1 t, většinou mi to sežene na zkoušku (takle sem měl čidla teploty nevim jestli to s timdle pude) a doufam, že nebudou ty ktary jdou sehnat jenom z peugeotu, ale příjde mi to divny, že by se nedali sehnat i jinde

Odesláno

laxinejšim řešení myslíš co? asi mu ve st řeknu ať začne postupně ty silentbloky měnit, nevim kolik jich je a jestli se třeba nedělá nějaká sada všech že bych to koupil. a co si teda našel?

Odesláno

tak ten vacsi, ktory sa da vymenit v tom vykovku je v ELITE 62 13 0003(uz ho mam vymeneny), ten mensi, ale zohnal niekde vo francuzsku (u priginal vyrobcu) pod cislom S 800 32 05(mal by byt za tri tyzdne)

Odesláno

Díky moc za info, dneska sem se k němu nedostal a stejně mi nedorazilo čidlo ABS, ale řek sem mu ať něco objedna a řikal, že se dohodne s kelly abych něco nekupoval zbytečně

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak po roce se to konečně vyřešilo. Vyměnili se 2 silentbloky na motoru pod číslama 6 a 1 a je klid mechanik mi jěšte doporučil vyměnit pod číslem 5, ale ten je prej jen original.

Edit: přidán obrázek

[upravil dne 25-4-11 21:33 Bendy_-]

post-21786-14109616895542_thumb.jpg

Guest Džůny
Odesláno

Tak to je v pohodě. Jinak jestli se dívám dobře, tak jsou tam ty silentbloky celkem čtyři s tím že min. 5 se dá sehnat jenom originál?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...