stres3dcz Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 zdravim jakej vyfuk by ste mi doporucili z techto dvou - http://aukro.cz/item881206375_tuning_tlumic_1x_kulata_koncovka_super_cena.html#gallery http://www.hifik.cz/produkt.php?kat=12&pkat=50&id=1314 JDE MI JEN O ZVUK pro rejpaly a taky resim jak udelat vyfuk- mam dat svody trubka rezonator koncovej nebo svody rezonator trubka koncovej? (v 1 pripade rezonator na miste stred. tlumice, v druhym na miste katalyzatoru kterej pujde tak jako tak pryc..) dikec Citovat
tom406 Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: stres3dcz zdravim jakej vyfuk by ste mi doporucili z techto dvou - http://aukro.cz/item881206375_tuning_tlumic_1x_kulata_koncovka_super_cena.html#gallery http://www.hifik.cz/produkt.php?kat=12&pkat=50&id=1314 JDE MI JEN O ZVUK pro rejpaly a taky resim jak udelat vyfuk- mam dat svody trubka rezonator koncovej nebo svody rezonator trubka koncovej? (v 1 pripade rezonator na miste stred. tlumice, v druhym na miste katalyzatoru kterej pujde tak jako tak pryc..) dikec už zase ty rezonátory:D Já k rezonátorům už nic neříkám. Ty chceš tlumič za necelý litr a zvažuješ svody-mě by zajímalo jaký to bude mít přínos a určitě tam nech středový tlumič jinak ti to nepojede líp. Raději si kup kvalitní koncový tlumič a to není takový u kterého je napsáno \"super cena\" nebo \"laděný tlumič\" Laděný je od výroby protože je naladěný s komplet soustavou a katem a motorem. UNI není nikdy laděný!!! ten je jen polepený co-čkem Citovat
stres3dcz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 tome ja vim ze se mi snazis poradit. tak ted si predstav ze sou dve moznosti - bud dat rezonator misto stredovyho tlumice a nebo misto katu (stredni tlumic i kat pujdou pryc) jakou mi poradis? jde mi o to jestli napr neni lepsi dat rezonator uz misto katu kvuli tomu abych min der ve vykonu nebo tak.. staci mi napsat - kdyz ho das misto katu bude to lepsi nez trubka misto katu a za nim rezonator. (ovsem tvuj nazor tohle je priklad ) a k tomu koncovymu tlumici - jakej bude lepsi ten uzsi nebo ten co tam ma vic mista pro skelnou vatu? chci aby to rvalo ale zase aby to neznelo jak bez tlumice nebo upadlej vejfuk (docela lahudka ve vysokych:aut Citovat
rootsky Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 V tomhle případě (záměřeným na zvuk) je nejlepší přemýšlet jen o tom koncáku. Ten zbytek je jen o starostech a penězích, s nejistým výsledkem. Jinat tyhle levné tlumiče jsou poměrně nekvalitní takříkajíc na tři sezóny normálního provozu. Sám je používám v duplexu, ale nejezdím v zimě...O tlumení zvuku moc nejsou, ale to někdo považuje za výhodu...Myslím že lepší než vyhnilý origoš, ale horší než cokoliv jiného... Citovat
stres3dcz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 a jakej ladak bys mi doporucil? nasel sem i nejaky celonerez za podobnou cenu do 1500 Citovat
rootsky Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Klidně ten z aukra nevypadá v tomhle low segmentu nejhůř, já mám R1čky počítám že je to stejná kvalita a byly 2x dražší. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 jezisi kriste, dalsi autak s \"ladenym\" vyfukem, ktery bude rvat a hovno pojede, protoze je to uni ....... Tom ti chtel napsat, ze pokud vyndas kat a i stredni tlumic, das tam uni rezonator, tak akorat zkurvis protitlaky ve vyfuku a auto pojede jeste hur nez jede ted...ale o tom je toho tady napsano opravdu hodne, staci hledat. co se tyka vyfuku, radsi jsem si koupil a udelal duplex z Remus, to co sis vybral ty me absolutne neoslovilo a nikdo ti nezaruci supr basovy zvuk jak pise ten jeden. Na kazdem aute to je jine. Obcas je lepsi si koupit poctivejsi vec za vice penez, nez kupovat tyhle no name, to je lepsi rovnou zajit do globusu Citovat
Pllaša Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 hm...tyhle levny fakt nema cenu kupovat_!Lepsi kdyz si koupis kvalitni.Napr...Remus,Magnaflow,Ulter sport... Ja naprklad mam misto stredaku rezonator Magnaflow a misto koncaku Ulter sport a jako je to takovy decentni dunivy.To me staci.Jenze to vse me vyslo na 5000kc_! Citovat
stres3dcz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 no uz kdyz mi upad koncovej tlumic (utrhla se priruba po tom co sem s pezoutem letel ve skoro 90 a jak sem dopad tak sem skrtnul spodkem:D) tak to melo zvuk docela dobrej obvzlast ve vysokych.. kat vyhodim protoze to auto ma nalitano skoro 200 000 na puvodni kat Citovat
rootsky Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Hlavní kritérium cena, tady se toho moc vy:myslim nedá...Jinak nejlevnější kvalita, co jsem tak sledoval, je ta značka tlumičú co používá tom406 z e bay...Mrknu na nejlevnější a hodím odkaz, třeba to není takový ranec. Edit: Tak odkaz nehodím, cenově s dopravou je to min. okolo 3 tis. takže cena dost dobrá, ale už mimo zadání :-) [upravil dne 16/1/10 rootsky] Citovat
stres3dcz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 tak diky, a co bys teda doporucil -misto katu rezonator pak trubku misto stredu a ten koncovej sportovni nebo misto katu trubku pak misto stredu rezonator a na konec ten zminovanej koncovej? Citovat
stres3dcz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 jo mam ten rezonator ne jak je s tema pulmesickama jak koukaj ale kdyz pres nej kouknu jsou tam normalne dirky a jakoby do spirali takova hrana ja to pak vyfotim zatim sem si dal na auto filtr a je to znat a kamos mi rikal kdyz sem dojel co to tam mam za ladak a neveril ze to dela ten vzduchac.. potruby mam z odpadovy roury 70mm pekne se to spojovalo:D jeste vyresim odstineni plech uz mam a privod studenyho vzduchu:super [upravil dne 16/1/10 stres3dcz] [upravil dne 17/1/10 stres3dcz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 jenom vyndejn kat, stredak nech...... Citovat
stres3dcz Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 takze misto katu rezonator stred nechat a na konec nejakou tu koncovku? jakej to bude mit zvuk? Citovat
Pllaša Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 jenze jakmile vyhodis kat tak se priprav ze neudelas technickou_!! Citovat
stres3dcz Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 tohle forum je fakt na dve veci!!!!!!:bojim:bojim technicka je vyresena ta me netizi. me zajima JEN TOTO: mam dat na jednobod. strik za svody rezonator pak trubku a koncak nebo trubku rezonator a pak koncovej tlumic?? Prosim odpovidejte mi na tu otazku:bacha Citovat
kovi306 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 bože,tady nikdo takovýhle kraviny nedělá takže ti na to nikdo neodpoví...max ti poví co je lepší z výkonový stránky, nebo spíš čim nesnížíš výkon....jestli ti jde jen o zvuktak to nechápu, a jednoduše to nech foukat od svodu a je to......nebo prostě si počkej a kup nějakej pořádnej koncák a na rezonátor se vyser ten dělá hnusnej zvuk:D Citovat
Pllaša Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 vis_!kazdej se ti tu snazi nejak poradit paco nikdo nevi jak ses v tom zbehlej_!pak za dalsi stacilo aby si pouzil \"hledani\" paco tehlech temat okolo vyfuku je tu xxx_!A za dalsi kazda znacka vyfuku ti dela jinej zvuk a komponenty ktere tam das tak nejde urcit jakej by ti to melo delat zvuk kdyz se na nej ptas_!A vetsinou se dava misto katu rezonator takze asi nejspis budes mit nejlepsi variantu podle me rezonator+trubu+koncak_!v tyhle variante ti mozna naskacou par poniku navic_!! Citovat
stres3dcz Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 diky to sem chtel vedet takze dam rezonator - trubku - tlumic konecne nejakej nazor kterej sem potreboval diky ti:potlesk Citovat
stres3dcz Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 jo a jeste muzu odpojit nadobku s aktivnim uhlim a ten privod pod klapkzu zaslepit? do vicka u nadrze bych udelal diru jinak tam vznika podtlak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.