Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Peugeot 206 GTi/Atlantis/Bilstein B8/RC interiér

Recommended Posts

Odesláno

Dal jsem za to vše 2ooo Kč, takže myslím super cena. :) Jono, ale asi ho budu postupně \"generálkovat\" a pak ho tam dám. Ale to vše až podle financí.. :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dostal jsem dárek v podobě staváku od JOMu. Sic nejsem fanda těch low sad, měl jsem ho za hubičku a tak proč ho nezkusit a alespoň poreferovat jak funguje, jak dlouho vydrží atd.. Z dílenského zpracování se mi jeví až překvapivě dobře, nejsem si jistý, jestli má nějákou povrchovou úpravu, tak ho alespoň zalakuju lakem kvůli reznutí. Během března ho hodím na auto a podělím se o zkušenosti. Koneckonců, sundat jde vždy. :)

stelovak_x27.jpg

Odesláno

Stavák od Jomu není vůbec špatnej, mně osobně ani po roce ježdění nevytekl a funguje parádně.

Já ho nezalakoval a nerezne ;) ... O podvozkách JOM panujou kde jaký bludy, osobně nemám jednu jedinou špatnou zkušenost :)

Odesláno

Přečetl jsem o něm dost, i na zahranič. forech, setkal jsem se se dvou případama, kdy někomu vytekl, jinak nevím, však záruka na to je, a když to po dovu letech klekne, tak dám z5 obyč. :)

Odesláno

Tak konecne ti to dorazilo:papa Tak snad bude dobre slouzit, pak nejake info o dlouhodobejsi uzivani, ja jsem ho mel na predpredpredminulem aute rok a na takove bezne jezdeni to bylo uplne v pohode:papa

Odesláno

Parada bude to auto dobre vyzerat :) tiez som nad tymto podvozkom rozmyslal ale su nato vselijake ohlasy ze zly dobry tak fakt neviem :/

Tak prijemnu montaz

Odesláno

Však uvidím :) Budu psát své poznatky. Ještě jsem zapomněl napsat, líbí se mi, že mají mnohem větší pístnici než série.

Odesláno

Měl jsem ho za babku, tak proč ne. Jo jasně, třeba budou KW, HR, Eibach lepší, ale to nikdo neví, dokud je nerozřízne. :) Navíc, abych kupoval podvozek za 20tisíc, to je totální nesmysl, pro mě, když podvozek by měl hodnotu 1/3 auta.. :) Navíc jsem četl nějáký článek v něměckém časopise, kde Eibach propadl.. Takže těžko říct, co je dobré a co ne. Já jsem ho měl za 3tis, což mi nepřijde moc, tak proč to nevyzkoušet. :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes mi volali z firmy, kde jsem nechával dělat nové horní uložení s možností nastavování odklonů, že si to mohu vyzvednout. Těším se jak malej kluk. :) Jen jsem zvědavý, jak moc tvrdé budou unibaly.

Odesláno

Každý tlumič je jiný.. Musel bych to vymyslet pro každý jinak. Samotnému mne to chvíli trvalo, aby to po tech. stránce fungovalo.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...