Bloodeye Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Kolko si dal za ten motor+prevodovku? To mas do zalohy, kdyby neco? Nie je to zly napad, ked motor dosluzi, staci vymenit Citovat
Eon Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 Dal jsem za to vše 2ooo Kč, takže myslím super cena. Jono, ale asi ho budu postupně \"generálkovat\" a pak ho tam dám. Ale to vše až podle financí.. Citovat
BiFF Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Eon: Diky za ten kontakt na ten interier , kdybys chtel tak sedaky zadni + vsechny tapeci mi jsou na nic Citovat
Eon Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Dostal jsem dárek v podobě staváku od JOMu. Sic nejsem fanda těch low sad, měl jsem ho za hubičku a tak proč ho nezkusit a alespoň poreferovat jak funguje, jak dlouho vydrží atd.. Z dílenského zpracování se mi jeví až překvapivě dobře, nejsem si jistý, jestli má nějákou povrchovou úpravu, tak ho alespoň zalakuju lakem kvůli reznutí. Během března ho hodím na auto a podělím se o zkušenosti. Koneckonců, sundat jde vždy. Citovat
Tom_206 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Stavák od Jomu není vůbec špatnej, mně osobně ani po roce ježdění nevytekl a funguje parádně. Já ho nezalakoval a nerezne ... O podvozkách JOM panujou kde jaký bludy, osobně nemám jednu jedinou špatnou zkušenost Citovat
Eon Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Přečetl jsem o něm dost, i na zahranič. forech, setkal jsem se se dvou případama, kdy někomu vytekl, jinak nevím, však záruka na to je, a když to po dovu letech klekne, tak dám z5 obyč. Citovat
Berry86 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tak konecne ti to dorazilo:papa Tak snad bude dobre slouzit, pak nejake info o dlouhodobejsi uzivani, ja jsem ho mel na predpredpredminulem aute rok a na takove bezne jezdeni to bylo uplne v pohode:papa Citovat
safi1 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Parada bude to auto dobre vyzerat tiez som nad tymto podvozkom rozmyslal ale su nato vselijake ohlasy ze zly dobry tak fakt neviem :/ Tak prijemnu montaz Citovat
Eon Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Však uvidím Budu psát své poznatky. Ještě jsem zapomněl napsat, líbí se mi, že mají mnohem větší pístnici než série. Citovat
The_DoctoR Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 no když nechce řezat zatáčky a lítat s tim po okruhu, tak na popojíždění to stačí Citovat
Eon Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Tak na okruh určitě ne (to mě nikdy nebavilo) a tady kolem komína myslím vpohodě. Citovat
The_DoctoR Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Tak snad něco vydrží a když si ho měl za babku tak pohoda .-) Citovat
lacek206 Odesláno 8. březen 2013 Odesláno 8. březen 2013 Ja si myslím že pokial človek nekúpi KW,HR,Eibach a podobné kúsky, tak to ostatné je všetko jedna pi*a... Citovat
Eon Odesláno 8. březen 2013 Autor Odesláno 8. březen 2013 Měl jsem ho za babku, tak proč ne. Jo jasně, třeba budou KW, HR, Eibach lepší, ale to nikdo neví, dokud je nerozřízne. Navíc, abych kupoval podvozek za 20tisíc, to je totální nesmysl, pro mě, když podvozek by měl hodnotu 1/3 auta.. Navíc jsem četl nějáký článek v něměckém časopise, kde Eibach propadl.. Takže těžko říct, co je dobré a co ne. Já jsem ho měl za 3tis, což mi nepřijde moc, tak proč to nevyzkoušet. Citovat
Eon Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 Dnes mi volali z firmy, kde jsem nechával dělat nové horní uložení s možností nastavování odklonů, že si to mohu vyzvednout. Těším se jak malej kluk. Jen jsem zvědavý, jak moc tvrdé budou unibaly. Citovat
kolmi Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 mmmm,tak to se taky zvědavej na kolik takova sranda vyjde? Citovat
Eon Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 Mám to \"zadarmo\" nechali jsme tam dělat nějáké věci do firmy.. Citovat
The_DoctoR Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Tak to bysi mohl za nějakou lidovou cenovku nabízet zdejším členům, že? Citovat
Eon Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 Každý tlumič je jiný.. Musel bych to vymyslet pro každý jinak. Samotnému mne to chvíli trvalo, aby to po tech. stránce fungovalo.. Citovat
The_DoctoR Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 tak ten základ by měl bejt stejnej..Ale je mi jasný, že velkovýroba z toho asi nebude :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.