573v0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Nj, tiež si myslím že bude rozdiel dosť partný. No mne fakt moc nejde o otázku estetickosti, je pre mňa prvoradé aby sa to ďalej neodlupovalo a nehrdzavelo. Pôjdem sa zrejme spýtať čo bude stáť to namiešanie farby a či mi sú schopní zaručiť že to vydrží aspoň ako-tak.. a ak nepochodím tak to prejdem len transparentným lakom a budem mať pokoj na teraz.. možno keď budú prachy tak sa vybavím niečím solídnym a streknem celú karosériu... Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Zisti si, ci mali 1991 zinkovu karoseriu a si v suchu:roker ... samozrejme si v suchu ak mali ... a uz mas riadne osetreny spodok a dutiny? Citovat
573v0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Myslím, že mali pozinkovanú, keď 405ka v 91 už mala... A spodok bol v relatívne dobrom stave čo som bol naposledy pod autom... taký mesiac dozadu, inak sa moc často nevídame. Riadim sa v živote heslom \"Čo oko nevidí, to srdce nebolí\" Citovat
foxo Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 no ja mam na dverach asi 20cm skrabanec od klinca (uz tak kupene), a celkem mi to tam vadi, ajked to neni do plechu, ale ten plnic je bledsi, a je to dost videt... Vi nekdo poradit, jak teda na to?? Su tu zapisane dve strany, ale nic podstatneho sem sa nedozvedel... Citovat
Fuller Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 První pozink na Peugeoty se dával už od 12/1990 mám ten pocit, pokud kecám, opravte mne Citovat
Dopiťák Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Qcko sama o sobe ta barva je naprd kdyz se to zaretusuje barvou z lahvicky musi se to jeste zatrit lakem+trocha tuzidla a nakonec prelestit nejakou dobrou lestenkou (treba 3M ty sou fakt dobry ale ta cena) a pozink bych dal az kdyz to je az do plechu jestli je videt filer tak bych to nedaval... Citovat
The_DoctoR Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Byla tu řeč o leštěnce 3M, dost vyzdvihovaná, podle vás nejlepší leštěnka? Já používám tempo, ale klidně bych si za kvalitu připlatil Citovat
Qcko Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 tommas11: cela sada odsahuje lak vo farbe auta + vrchny priehladny ochranny lak, ale aj tak to zlezie:ticho Citovat
BrankoKK Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 tak ono skrabanec do plechu, keby si sa na to pozrel pod mikroskopom, je to vlastne priehlbina. to je logicke, ze tam ta farba nikdy dokonale nesadne. ja som to tiez skusal s tym trapnym stecom, ale par krat som vystriekal auto s wapkou a skrabanec bol ako novy. az potom v lakovni mi vysvetlil postup: obrusit, zatmelovat (tym dosiahnes pekny rovny povrch) a az potom naniest farbu, najlepsie strieknut. potom prelestis a vua la. funguje to bezva. Citovat
Dopiťák Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 The doctor: 3M lestenky sou super teda aspon to co sme koupily s tatikem na pul jedna lahvicka 1l=asi 2-3tisice(samozdrejme ze to neni lestenka na normalni lesteni ale na zalesteni skrabancu) Qcko :do laku se jako tvrdidlo dava tuzidlo..skousels to... Bramkokk: to je podle me ta posledni moznost(rika se tomu zastrik a u kazde barvy ti to nesedne k sobe) a to uz je hrubsi zasah do laku.. Citovat
BrankoKK Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 to mas pravdu, ale radsej si to urobim podomacku, nez dat to do lakovne a obhryzat si od nervozity prsty, ze aky bude ucet... a ja som mal tych skrabancov tolko, ze som sa to naucil ako tak robit, niekto, kto o tom nevie, tak si ani nevsimne, ze tam niekedy nejaky skrabanec bol... teraz bez akehokolvek machrovania...:super Citovat
Dopiťák Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 to verim ... ja osobne zalestim tou 3M i stredni skrabance..dam priklad.. objizdel sem borce kterej se nekoukl do zrcatka kdyz oteviral dvere..dokazete si asi predstavit co nastalo tak tak sem to smotal nalevo ale pravej lem sem mel skrablej od jeho dveri asi 2 skrabance asi 3 cm skrabance ..skousel sem to zalestit ja a moc se mi to nepovedlo.. tak sem zajel za znamim co to umi fakt hodne dobre a zalestil to asi za 15minut a nejde to videt...zalezi na tom jak se lesti a jakou mate lestenku jakym tlakem rychlosti a jestli s vodou ci bez ni v chladu ci teple..staci to zalestit 1x za rok a to umejvam v lete kabro nekdy i 4x do tydne.. a nerikam ze to nedokazes pekne udelat.. nekteri lidi sou vzrucnejsi nez mechanici..jen malo vzrucnym lidem to nedoporucuju ten zastrik..mno a jestli nekdo nema cit tak at si nekupujte ani tu lestenku tu co sem rikal ..u te lestenky staci vic zatlacit a podrzet to na myste a mysto laku mate plech Citovat
BrankoKK Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 presne ako hovoris, s lakom sa musi velmi oatrne!!!!!!!! Citovat
foxo Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: Qcko tommas11: cela sada odsahuje lak vo farbe auta + vrchny priehladny ochranny lak, ale aj tak to zlezie:ticho to myslis tu origo opravnu sadu na lak od PUG? To je taky smejd?? Rozmyslam o necem na skrabance, ale zatim sem nenasel nic verohodneho... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.