woita Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Ahoj, jelikoz me zlobi jeden z lanovodu rucky (zasekava kolo) chci vymenit oba za nove..netusim jak narocna tato vymena je..muze mi nekdo popsat jak se ma postupovat..? mam 306 sedan ,1.9.D, rv96, bubny vzadu... Dale muzete mi poradit jaka pojistka prislusi k ostrikovaci..?nemam seznam pojistek, a motorek se netoci:-( diky za rady;) Citovat
BOSSCZ Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 mám doma lanovody starší ale jsou v pohodě zase tak složitý to nebude jen se pak musí seštělovat ručka:) Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 musíš sundat oba bubny a mít přístup k vozu zespodu,lanka vyhákneš z paken a vepředu povolíš z páky ruč. brzdy--zkontroluj si hned obložení vzadu,funkci samostavu a prohlédni válečky,prohlédni i pracovní plochu bubnu... Citovat
Radek 306 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 kde se nastavuje předpětí na tom lanku? (vůle, krok) Citovat
woita Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 díky za informace, jakou znacku lanovodu doporucujete, jeslti mate zkusenosti..? a taky to cislo pojistky patrici k ostrikovaci..?diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.