Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No aby som sa zastal aj slabších motoro. Mám v práci 1,4HDI A má najazdené na tachomerty 195000. A bez PROBLEMOU. Máme ich 6ks a všetky su dobré jako spotrebou tak spolahlivostou. A to naši obchodáci jazdia 170Km bez problémou. Viem že sa tim autá ničia, ja na svojom max 130Km :potlesk

Odesláno

kaper:tak to mate but stesti nebo o tech opravach nevis... jelikoz tady v sumperku sou minimalne 3 kusy1.4Hdi co maj nalitano do 70tkm a motor tam hapruje jak 15let starej diesel .o 1.6kach sem toho moc osobne nevim ale co sem cetl tak taky odchazijou jak na bezicim pasu.. narozdil 2.0 + 2.2 HDi to neznam skoro nikoho kdo by proti tomu neco rekl nebo mel nejakej vetsi problem...

Odesláno
Původně zaslal: kaper

No aby som sa zastal aj slabších motoro. Mám v práci 1,4HDI A má najazdené na tachomerty 195000. A bez PROBLEMOU. Máme ich 6ks a všetky su dobré jako spotrebou tak spolahlivostou. A to naši obchodáci jazdia 170Km bez problémou. Viem že sa tim autá ničia, ja na svojom max 130Km :potlesk

a to já bych se nebál ho občas prohnat víc jak 130 když je na to silnice :)

Odesláno

jestli se ptáš na HDi 66 kw tak je to výborný motor,jenže z ekol. důvodů dostal plno čidel a jiných elektr. čípovin--stará bezproblémová 1.8 i 1.9 diesel to prostě není:bojim,ale musíme se s tím smířit,ty jednoduché diesely se už nikdy vyrábět nebudou..:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...