Guest Lubk0 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Edison Já taky netvrdím, že Lubko říkal, že by si ji měl kupovat. Ale doporučuje na tom cvičit. Ale zatím jsme se spíše shodli, že s jeho problémem by to spíše moholo nadělat více škody, než užitku. Na jeho problém jsou prostě zcela odlišná cvičení, než se provozují na těchto strojích, chápeš? Nechapu proc... V posilovnich, mas i stroje, na ktorych se da cvicit vlastni vahoud, dale na kazdem stroji, si pak to zavaze muzes uplne vysunout... U lepsich, vidis ze stroje i zrcadlo, a vidis jak se hybes ... Maji tam oni podlozky, lopty a jine serepeticky ... Dale jak sem psal, je to u mne i o atmosfere ... Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Jen tak mimochodem, zvažuju nákup orbitreku (eliptického trenažéru), místo rotopedu, který jsem měl půjčený. Máte to někdo? Zajímaly by mě zkušenosti. Rotoped je dost jednostranný. Mám to jen na zimu, jako doplněk. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 No asi bude zalezat, v jaky cenovi relaci nebo znacke uvazujes ... Citovat
lubikpo Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 dik za všetky rady. Podľa mojich doterajsich informacii k posunutiu platniciek dochadza prevažne z dôvodu slabo vyvinuteho svalstva v okoli chrbtice, preto je potrebne pravidelne cvicit chrbat. No co v mojom pripade ak ku pusunutiu doslo? Moj chiropraktik mi tu platnicku dal na povodne miesto (dufam) a odporucil posilnovat chrbat. Je mi uplne jasne ze teraz nebudem zdvihat tazke cinky. Snazim sa robit hlavne kliky. Plavat chodim asi hodinu tyzdenne, no myslim si, ze postupne by som mohol aj normalne cvicit. Ved uvidime. Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Mě zajímá principielně, parametry v tuto chvíli neřeším. Ale Insportline nebo Kettler, žádný noname. Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Kliky na záda nestačí. Stahovačka hrazdy přes kladku shora a šikmo shora, veslařský trenažér, zvedání horní poloviny těla vleže na zemi, u všeho záleží na provedení. Citovat
Edison Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Edison Já taky netvrdím, že Lubko říkal, že by si ji měl kupovat. Ale doporučuje na tom cvičit. Ale zatím jsme se spíše shodli, že s jeho problémem by to spíše moholo nadělat více škody, než užitku. Na jeho problém jsou prostě zcela odlišná cvičení, než se provozují na těchto strojích, chápeš? Nechapu proc... V posilovnich, mas i stroje, na ktorych se da cvicit vlastni vahoud, dale na kazdem stroji, si pak to zavaze muzes uplne vysunout... U lepsich, vidis ze stroje i zrcadlo, a vidis jak se hybes ... Maji tam oni podlozky, lopty a jine serepeticky ... Dale jak sem psal, je to u mne i o atmosfere ... Lubko.. Tyto stroje jsou určeny pro posilování svalstva. Nejsou určeny pro uvolňovací, protahovací a jiná rehabilitační cvičení, která se z principu provádějí diametrálně odlišně. A to bez ohledu s jakou vahou, nebo co protihmotnost vytváří. Prostě jsou to naprosto jiné cvyky. Pochop to, prosím. Jako chronicky nemocný na záda vím, o čem mluvím. Citovat
Edison Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: lubikpo dik za všetky rady. Podľa mojich doterajsich informacii k posunutiu platniciek dochadza prevažne z dôvodu slabo vyvinuteho svalstva v okoli chrbtice, preto je potrebne pravidelne cvicit chrbat. No co v mojom pripade ak ku pusunutiu doslo? Moj chiropraktik mi tu platnicku dal na povodne miesto (dufam) a odporucil posilnovat chrbat. Je mi uplne jasne ze teraz nebudem zdvihat tazke cinky. Snazim sa robit hlavne kliky. Plavat chodim asi hodinu tyzdenne, no myslim si, ze postupne by som mohol aj normalne cvicit. Ved uvidime. Pokud se to povedlo, je to fajn. Jestli doporučil posilovací cvičení, pak je jen na tobě, ovšem i tak po dohodě s lékařem, co, jak a s jakým zatížením cvičit. Přeju rozhodně hodně zdaru, ať se dáš dokupy... :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.