Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Miesto si najdes moze byt napriklad aj v kastliku spoluzjazda, proste hocikde kam budes mat dobry pristup ak chces vyberat usb-cko. Ak nema niekto v tvojom okoli diagnostiku tak budes musiet skocit do Peugeotu nech ti povolia menic :nevim

Odesláno
Původně zaslal: m3t4L_m4n

Zdar. Prednedavnom som si dal do svojho Pezotika dorobit dvojcestny alarm od firmy Keetec. Konkretne sa jedna o model TS 6000 a problem je v tom ze nechce komunikovat so zabudovanym centralom. Cize sa neda zamknut s pagerom auto. Musim ho najprv zamknut ovladacom na kluci a az potom pagerom. Rozmyslal som ci by nepomohlo keby mi v peugeote povolili alarm. Vopred vsetkym dakujem za odpovede pripadne navrhy :papa

Ja poznám tiež dobrú pikošku:

Kámoš má suseda a ten keď príde domov a pípne alarm zapne v susedovom aute rádio. :D Tomu hovorím MEGA kaleráb.

Musia stáť čo najďalej od seba, aby sa neovplyvňovali.

Odesláno
Původně zaslal: janci.b989

Mne už sa stalo že keď som na parkovisku odomykal s diaľkovým svoje auto odomkla sa i Felícia čo stála vedľa mňa.

U škodovek to bude asi nějaká vlastnost. Nedávno sem četl o borcovi, co přišel na parkoviště, odemkl svou Fobii a až když chtěl odjet, zjistil, že je to nějaká jiná. :D

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj lidičky

mám dotaz ohledně alarmu Keetec ts 13 v mojí 307 sw

že mi nejdou dotáhnout okna a nesklopěj se zrcátka to přežiju, to lze udělat ovládáním na originálním klíči

štve mě ale, že mi nefunguje automatické znovu zapnutí alarmu, když nevstoupim do auta

když totiž odemknu auto, rozsvítí se mi v autě automaticky stropní světlo a alarm si myslí, že jsem vstoupil do auta

může pak nastat situace, že doma omylem zmáčknu tlačítko a auto se otevře a už se samo nezamkne

nevíte někdo, zda lze zakázat to rozsvěcení světla a zda lze udělat aby se světlo rozsvítilo až při otevření dveří nebo popřípadně kam ten alarm připojit aby to fungovalo pouze na otevřené dveře?

dík za rady

Odesláno

Veď ten alarm podporuje doťahovanie okien.Sú i také alarmy čo to nepodporujú ale dá sa dodatočne domontovať modul pre doťahovanie okien Má i automatickú reaktiváciu pokiaľ sa po odomknutí neotvoria žiadne dvere, alarm sa po 30sek. zase zapne je to funkcia F17 .Pozri sa či je vypnutá alebo zapnutá.Snímanie otvorenia dverí sa dá pripojiť i na dverové kontakty čo je pracnejšie ale lepšie alebo na osvetlenie a osvetlenie sa dá taktiež vypnúť aby nesvietilo pri odomykaní, zamykaní alebo vytiahnutí kľúčika zo zapaľovania. A zapájal si ho sám? Máš ho dobre naprogramovaný podla užívateľského manuálu?

Odesláno

Já jsem si ho tam sám nedával. Namontoval mi ho tam kamaráduv kamarád. Tvrdil, že ať dělal co dělal, tak místo dotahování to ty okna stahuje. Nevím proč. Automatická reaktivace nefunguje, protože to je připojené na osvětlení.

Dnes jsem ale vykoumal, že když to osvětlení vypnu tak reaktivace je funkční. Nevím teď ale když to osvětlení vypnu zda bude funkční ochrana dveří, protože když dveře otevřu tak se světlo nerozsvědcí.

Odesláno

Alebo ešte ma napadlo zapojiť do série odpor 1Kohm na vodič ktorý ti sníma to osvetlenie.Ja som i zabudol keď som si zapájal alarm tak mne to isté robilo na dverných kontaktoch dal som tam odpor a je to v poriadku.

I u teba by to malo byť to isté.

• O 4 týdny později...
Odesláno
:myslim:roker Tak sem si vše přečetl a nic konkrétní pro mně chci Alarm na dálku centrál tam je doporučte mi značku alarmu na p307 cena alarmu? samo že také schéma napojení dik za pomoc možná bych uvítal šikovného auto elektrikáře který to a 100% umí nejlépe v KE (Košice)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...