Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Normálne to nie je. Robí to za studena aj za tepla? Ako sa to mení s otáčkami? Odkiaľ približne to vychádza? MOhol by to byť niektorý zo vstrekovačov alebo niektorá kladka. Daj dole ten plastový kryt na motore či niečo neuvidíš.

Odesláno

Ahoj také mě to takto klepalo a byl to jeden volný střik dalo se nové těsnění pod střik a je to v pohodě . To poznáš pokud sundáš ten kryt tak musí být střiky suché , dobré pořízení.

Odesláno

Takže to dělá i za studena a při přidání plynu se mi zdá že to přestane. Pod kryt jsem se ještě nedíval protože mrzne a nějak mi to nešlo oddělat tak jsem měl strach abych to neurval.

Odesláno
Původně zaslal: supermatonka

Ahoj také mě to takto klepalo a byl to jeden volný střik dalo se nové těsnění pod střik a je to v pohodě . To poznáš pokud sundáš ten kryt tak musí být střiky suché , dobré pořízení.

Díky za info. Doufám tedy, že to bude jen volný vstřik. Dělali Ti to v Peugeotu?

Odesláno

Ten kryt kde odendat lehce je jen nacaknutý ve 4 bodech nemůžeš s tím nic udělat a tam pod ním jsou 4 vstřiky a podívej se zda náký nepropouští potznáš to podle toho že tam bude nafta a nebo nečistoty očiuzené . Musí být čistonké a hlavně suché. Ano dělali m ěto v PE.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...