Laďa Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Prosím o info co to v motoru klepe. Nebo je to normální? 1.6HDI Fap.amr Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Normálne to nie je. Robí to za studena aj za tepla? Ako sa to mení s otáčkami? Odkiaľ približne to vychádza? MOhol by to byť niektorý zo vstrekovačov alebo niektorá kladka. Daj dole ten plastový kryt na motore či niečo neuvidíš. Citovat
Laďa Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Uslyšel jsem to jak jsem zajížděl do garáže, takže za tepla. Vychází to zpod toho krytu. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Takže asi niektorý zo vstrekov, nevidno tam niečo odymené, olej, naftu? Bude treba ísť do servisu. Citovat
Laďa Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Pod kryt jsem se ještě nedíval. V poledne tam zajdu podívám se a dám vědět. Jinak kolik stojí takový vstřik i s prací? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Nemusí byť hneď vadný, možno len treba vymeniť podložku. Nový vstrek je raketa. Citovat
Laďa Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Odpoledne dám vědět. Zajdu tam zkusím za studena a podívám se pod kryt. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Tu máš ako to vyzerá, môže podfukovať niektorá z podložiek. Citovat
supermatonka Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ahoj také mě to takto klepalo a byl to jeden volný střik dalo se nové těsnění pod střik a je to v pohodě . To poznáš pokud sundáš ten kryt tak musí být střiky suché , dobré pořízení. Citovat
Laďa Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Takže to dělá i za studena a při přidání plynu se mi zdá že to přestane. Pod kryt jsem se ještě nedíval protože mrzne a nějak mi to nešlo oddělat tak jsem měl strach abych to neurval. Citovat
Laďa Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: supermatonka Ahoj také mě to takto klepalo a byl to jeden volný střik dalo se nové těsnění pod střik a je to v pohodě . To poznáš pokud sundáš ten kryt tak musí být střiky suché , dobré pořízení. Díky za info. Doufám tedy, že to bude jen volný vstřik. Dělali Ti to v Peugeotu? Citovat
supermatonka Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ten kryt kde odendat lehce je jen nacaknutý ve 4 bodech nemůžeš s tím nic udělat a tam pod ním jsou 4 vstřiky a podívej se zda náký nepropouští potznáš to podle toho že tam bude nafta a nebo nečistoty očiuzené . Musí být čistonké a hlavně suché. Ano dělali m ěto v PE. Citovat
supermatonka Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Jo kamaráde to ti neřeknu dělal jsem toho vác , no zajed tam a poptej se at se na to raděj podívají . Citovat
Laďa Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 Jj zajedu. Teď jsem se díval pod kryt a sucho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.