Biggles Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Přeji dobrý den pánové,konečně jsem přišel na to jak napsat dotaz.Nedávno jsem koupil 406 2,0 16v a od začátku mám problém s rozjedama,motor se při nízkejch otáčkách dusí,pokud mu trochu přidám je vše ok.Volnoběh je jinak v pořádku ať je studenej nebo teplej,drží cca900ot.Jsou tam nové svíčky filtr a všechno jsem vyčistil,klapku čidla i krokáč.Vím,že jste tu machři,poraďte mi prosím Citovat
zzipCZ Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 no na volnoběh se špatně rozjíždí přidat musíš ono taky to auto něco váží záleží cos měl před ním:super jinak co jsou to \"nizké otáčky\" a \"trochu přidat\" Citovat
Tosho27 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 nooo opravte ma ak sa mylim ale nie je to tak ze kazdy benzinovy motor sa pri nizkych otackach dusí? teda v zabere samozrejme. Citovat
Radek 306 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 jako určitě to chce plynu víc, než u nafty Citovat
Biggles Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Tak abych to trochu upřesnil je to r.v. 97.Tady je vin VF38BRFVE80208655. Citovat
Biggles Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Tak beru to od volnoběhu a při normálním rozjíždění na křižovatce auto se jakoby dusí,ty zvýšený otáčky od kterých se rozjíždí jako jakékoliv jiné auto jsou tak 1300 podle ot. Citovat
Biggles Odesláno 9. leden 2010 Autor Odesláno 9. leden 2010 Před chvilkou jsem se projel s bráchovou Oktávkou 1,6i 74kw a ta se rozjíždí úplně v pohodě,zkusil sem do toho pažoutíka posadit bráchu a než se rozjel třikrát mu to chcíplo,podotýkám má tam taky 16v.Jinak měl sem jak ropáky tak benzíny a v práci brázdim evropu v kamionu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.