Bohumil Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Podobný káry až tu budou k vidění i na silnicích. Zatím je to všechno drahý jak sviňa. Citovat
lamancha Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 hmmmmmm, ooooooooch, - to patri prvni fotecce na odkazu 4;) Citovat
Operator Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Parádička! 2 Bohumil: Drahý jako sviňa to tu ještě pěkně dlouho bude, s tim počítej! 2 Destiny: Děláš taky něco jinýho než že hledáš po netu fotky Pažoutů? Citovat
Bohumil Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Čerti mě můžou sebrat, když vidím nějaký ten doplněk na kastli, kolik stojí. Kus pitomého plastu, nebo laminátu. Měl jsem zálusk na takové to decentní křidélko nad zadní okno, ale když mě řekli kolik to stojí, +barva, +práce, .... Citovat
lamancha Odesláno 5. září 2004 Odesláno 5. září 2004 2Bohumil : co se divis, za kosmeticke upravy se plati vzdycky vis nez za opravy:D(silikon,kolagen atd), ale vezmi do ruky laminat, modeluj, obrusuj, lakuj atd. a usetris. A pak ti to nekdo corne:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.