Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

unik chladiacej kvapaliny

Recommended Posts

Guest hugobin
Odesláno

zdravim mam problem z vodou.asi tak raz za dva tyzdne musim doliat vodu do chladica tak deci.nikto nevie kade to moze unikat.chladic mam novy vodna pumpa tiez.moze to byt vickom na nadrzke?mam aj pod kobercami mokre ale je zima aby som zistil ci to tecie z radiatora.keby to tieklo z radiatora nezanechalo by to ruzove skvrny?poradte

Odesláno

no s týmto mám už 2 skúsenosti - 1. tesnenie hlavy - výmena - kopa peňazí

2. povolené trubky a tesnenia kdesi v kúrení. Prišiel som na to tak, že som išiel povysávať a vodičov koberec sa mi zdal akýsy mokrý.....podľa konzistencie (jemne mazľavé) a smradu mi bolo jasné, že je to nemrzka. Tu ma trochu strašili aj s takým, že prasknutý radiator - rozoberanie celej palubovky, no naštastie to bolo len to čo som písal - pol dňa roboty v servise a cca 30 Eur

A ružové škvrny som nevidel iba hrdzavé škvrny pod kobercom :fnuk

[upravil dne 8/1/10 omegascream]

Odesláno

je to velmi malý únik a zatím bych to neřešil a zjištoval bych,zda neteče ten radiátor,kontroloval častěji olej na měrce --kdyby to bylo těsnění,tvrdly by hadice atd.:myslim

[upravil dne 9/1/10 ozzy56]

• O 6 let později...
Odesláno

zdravim mam taky problem   dneska mi vytiekla voda doma som hladal a je to za motorom vyzera to  ako keby ta  rura  co ide  do tej komory  kde je voda  na obrazku znaroznene  ako 10 ten O-kruzok menil to uz dakdo  je s tym vela roboty?  co vsetko treba rozobrat

voda.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...