Guest hugobin Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 zdravim mam problem z vodou.asi tak raz za dva tyzdne musim doliat vodu do chladica tak deci.nikto nevie kade to moze unikat.chladic mam novy vodna pumpa tiez.moze to byt vickom na nadrzke?mam aj pod kobercami mokre ale je zima aby som zistil ci to tecie z radiatora.keby to tieklo z radiatora nezanechalo by to ruzove skvrny?poradte Citovat
omegascream Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 no s týmto mám už 2 skúsenosti - 1. tesnenie hlavy - výmena - kopa peňazí 2. povolené trubky a tesnenia kdesi v kúrení. Prišiel som na to tak, že som išiel povysávať a vodičov koberec sa mi zdal akýsy mokrý.....podľa konzistencie (jemne mazľavé) a smradu mi bolo jasné, že je to nemrzka. Tu ma trochu strašili aj s takým, že prasknutý radiator - rozoberanie celej palubovky, no naštastie to bolo len to čo som písal - pol dňa roboty v servise a cca 30 Eur A ružové škvrny som nevidel iba hrdzavé škvrny pod kobercom [upravil dne 8/1/10 omegascream] Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 je to velmi malý únik a zatím bych to neřešil a zjištoval bych,zda neteče ten radiátor,kontroloval častěji olej na měrce --kdyby to bylo těsnění,tvrdly by hadice atd. [upravil dne 9/1/10 ozzy56] Citovat
Haemorrhage Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Zdarec, přesně tohle jsem řešil cca před 3 měsíci. Tady je odkaz Citovat
huno74 Odesláno 30. srpen 2016 Odesláno 30. srpen 2016 zdravim mam taky problem dneska mi vytiekla voda doma som hladal a je to za motorom vyzera to ako keby ta rura co ide do tej komory kde je voda na obrazku znaroznene ako 10 ten O-kruzok menil to uz dakdo je s tym vela roboty? co vsetko treba rozobrat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.