Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj moc prosím o radu, ted jsem natankoval a nic se nestalo, ručička palivoměru se nezvedla a ani Počítač nepřepočítal dojezd,Prosím o radu.Děkuji

Odesláno

Zkus oddělat víko pod zadní sedákem a proměřit ohmetrem odpojenej konektor na modulu čerpadla jestli je chyba v plováku nebo někde dál. Jsou to ty dva tenší dráty na kraji konektoru ty prostřední dva tlustší jsou napájení čerpadla. Při plné nádrži podle tabulky co mám by jsi měl naměřit hodnotu 50ohmů, při prázdné 347ohmů. Pokud by jsi naměřil prázdnou, tak se Ti bud sekl plovák dole nebo odešla odporová dráha na jezdci. Pokud na plováku je vše ok, tak pak jedině přerušenej drát nebo špatnej kontakt někde.

http://sweb.cz/mdy/Pumpa/Images/02.JPG

Odesláno

Dobře děkuju moc za radu, proměřím a uvidím ale asi tak jako tak budu muset vyměnit plovák co??mám jeden z HDI 80KW verze mohu ho tam , když to bude tím dát?na odpojení těch hadiček budu asi potřebovat nějaký spec. kleště??nebo to pujde něčím jiným?

Odesláno

Nie som si istý , ale na 2,0 hdi 80kw pokiaľ nebol vypnutý klúč to občas takto zblblo . Myslím že viečko na nadrži spušťa nejaký spinač ktorý je na natrubku. Ak je dobrý , stačilo normálne dotankovať znovu a dostalo sa to naspäť do normálu.

Odesláno

no mám zřejmně stejný auto jak Martyx0 a že by tam byl nějakej spínač nevím možná u novších verzý je :myslim ale k čemu slouží?

[upravil dne 7/1/10 zzipCZ]

Odesláno

Kvůli dávkování Eolys do nádrže pro FAP, auta bez FAP to nemaj.

Při otevření víčka a natankování myslím že to bylo minimálně 7litrů to jednotka zaznamená a stříkne tam patřičné množství Eolys. Proto se u aut s FAP doporučuje tankovat od prázdné do plné. Pač při dotankování deseti litrů to dávkování není tak přesné, snímá to jen pohyb plováku a těch 7 litrů bylo kvůli náklonu auta, aby to tam nervalo když stojíš z kopce. Tak nějak jsem to čet.

[upravil dne 8.1.2010 Xantik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...