bezdo Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Len aby som uzavrel to moje hladanie kontrolnej skrutky na 206 SW 1.4 benzín, 2005 55kW definitívne tam nie je!!! Objem sa meria spôsobom vypustenia, odmerania a znovu naliatia, alebo výmeny prev.oleja. Jo a ešte si neodpustím na margo ozzyho56. Ani v \"úžasnej\"knihe \"Jak na to\" tento typ prevodovky nie je. Takže keď nemám poradiť,podiskutovať nerobím z človeka \"vola\" keď nevie niečo nájsť a preto sa obracia na fórum. P.S.1 Viem že sťahovanie tejto knihy nie je košer,ale vďaka bohu som ju už len niekde stiahol:papa a nie kúpil, lebo by ma asi šľahlo vyhodiť 30€ a zistiť, že aj tak sa tam polovica vecí nenachádza. P.S.2 Pre správcov: Na ford fore si stiahnete akekolvek príručky,knihy atď a nikto nemaže odkazy. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 přečetl jsem si znova tvůj link o oleji v převodovce a nevím,čím jsem z tebe udělal vola--napsal jsem,že když ten šroub nenajdeš podle knihy,tak ti asi neporadíme...,--nakonec píšeš,že ani tako kniha kontrolní šroub u tvé převodovky neregistruje. Ale přesto se omlouvám,ten šroub u tvé převodovky tam podle mého popisu opravdu nebyl. [upravil dne 7/1/10 ozzy56] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.