destiny Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Ted o weekendu jsem s Milou montoval muziku do auta a konecne to hraje! Mame cely postup nafoceny, tak az budou fotky, hodim je sem, nebo udelam galerii u me na serveru a dam sem odkaz pro inspiraci. Az nekde potkate na silnici hulakajici modrou 307, tak mavejte! :D Destiny Citovat
Bohumil Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Už se zvědavostí celej třesu:D:o:D, jenom na okraj : aby jsi ve 40ti ještě vůbec něco slyšel:papa Citovat
John Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 JJ Destiny už jsem zvědavej hlavně hoď popis co jsi tam dával za věci,aby jsme měly uplnou inspiraci a vědely co je dobrý.. :D Citovat
Mila Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 vydrzte fotky uz jsou stazene z fotaku a uz je posilam, jenom se Jardovi pri foceni trochu klepali ruce, asi nedockavosti jak to bude hrat Citovat
destiny Odesláno 31. srpen 2004 Autor Odesláno 31. srpen 2004 Fááákt? Fotky jsou máznutý? Tak ja je nějak doostřím. Mám na to nějaké nástroje. Nemáš nějaké FTP, kam bys to mohl nahrát a já si to stáhnul? Bude toho asi víc, tak možná udělám specielně pro to svou stránku a dám sem pak jen odkaz. Nebo ještě, jak jsi na tom s časem? Možná bych se mohl pro ně zastavit u Tebe doma, až pojedu z práce. Citovat
destiny Odesláno 31. srpen 2004 Autor Odesláno 31. srpen 2004 ...promiň, co jsi říkal? Nějak jsem Tě neslyšel Citovat
Bohumil Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 2 \"Destiny\" : Chlapče, chlapče, takovej mladej a už tak hluchej.:P. Jestli to není způsobeno nějakou hlasitou muzikou? Citovat
white Odesláno 1. září 2004 Odesláno 1. září 2004 Také jsem zvědavej na fotečky. Teď jsem také instaloval muziku ale mám problém s rušením od motoru. Jak jsi na tom ty? Nic? Nebo jsi použil nějaký odrušovací člen? Help - mi - please. Citovat
destiny Odesláno 2. září 2004 Autor Odesláno 2. září 2004 Ja v pohodě, jen teď začnu tlumit auto zvenku. Když to pustím hlasitěji, tak mi drnčí venkovní plasty Citovat
destiny Odesláno 2. září 2004 Autor Odesláno 2. září 2004 Zatím to ještě není dodělané, ale kvuli některým nedočkavcům a fotek-chtivým členům spouštím web už v této podobě. Je to trochu ušité horkou jehlou kvůli nedostatku volného času, tak ani nemám představu, kdy to dodělám do finální podoby. adresa webu je: http://studiodestiny.com/307music/index.php Zatím (pa pa) Citovat
John Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 To Destiny : pěkný fotky.... je vydet,že jsi si s tím docela vyhrál. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.