Guest MMMMM Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Kde v 407 na barevné obrazovce RT3 nastavit délku svícení? Na RD3 to bylo jednoduché, zde to nemohu najít? Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 palubní počítač.......ikona nahoře, myslel si RD4 že?? [upravil dne 5-1-10 Přema] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Když si zapnu ofuk předního okna a chci jej vypnout tak to tím samým tlačítkem nejde. Musím zmáčknout AUTO a pak vypnout klimatizaci, pokud jí nechci mít zapnutou. Není jednodušší způsob? Pak jsem se setkal s tím že počítač hlásil pravá przdovka vadná, tak jsem to prostříkal atd. a bylo to dobré a ted mi zase chodí něco jako vadný blink a hned potom žarovky OK. Blinkry jsou samozřejmě funkční. Kdyby šlo takové testování žárovek vypnout byl by klid. Jak tohle u 407 řešíte vy? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Klíma - čo tak rovno vypnuť klímu - pretočiť kolečko na 0. Konektory len prečistiť. Zvyčajne blbnú konektory z zadných svetlách, najmä v ľavom. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Kolečkem vypneš snad jen foukání, chci foukání ale bez klimatizace To jsem původně měl a hlásilo přesně levá brzovka špatná, ted u blikru nic přesně nehlásí. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Kolečkom vypneš klímu úplne. Ty ju vypínaš ako??? Citovat
pkr Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Kolečkem vypneš foukání a tím se zároveň vypne klima.On má na mysli puštěné foukání bez klimy. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Klimu vypneš v menu PP. Jinak nejde vypnout. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: pkr Kolečkem vypneš foukání a tím se zároveň vypne klima.On má na mysli puštěné foukání bez klimy. Kolečko vypne klímu aj keď je pustené len fúkanie. Pod klímou myslím len panel a klapky. Kompresor treba vypnúť v menu PP. Citovat
pkr Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pkr Kolečkem vypneš foukání a tím se zároveň vypne klima.On má na mysli puštěné foukání bez klimy. Kolečko vypne klímu aj keď je pustené len fúkanie. Pod klímou myslím len panel a klapky. Kompresor treba vypnúť v menu PP. Nechci se hádat,ale aspoň já to mám takhle. 1) kolečkem ovládající ventilátor otočím do leva.Když je ventilátor vypnutý,ukáže i klima vypnutá.Pokud nejde ventilátor alespoň na minimální rychlost,klima se nesepne. 2) v menu PP Ikona klimatizace 3)když mám hlavní obrazovku nastavenou na zobrazení údajů klimatizace,zmáčknu otočný ovladač RT3 o objeví se menší obrazovka,kde lze klimu vypnout. Citovat
El-Chio Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Mi to pride, ze za chvilu sa budu aj blinkre davat cez menu.... Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ono je to automatická klima tzn. že když nepotřebuje chladit tak nechladí a kompresor nejede.... nevím co tu furt řešíte u automatické klimy......jste si měli koupit auti s manuální.....od toho je to snad automatická ne?????????? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Ja tiež neviem, šetria palivo a potom vyhodia peniaze za opravu kompresora... Citovat
Přema Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 nechápu a snad nikdy ani :roll:roll:bojimnepochopím...... Citovat
pkr Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Já ji ale taky nevypínám.Jen jsem psal možnosti,jak to jde vypnout.Ani v zimě ne.Proto je to automat,tak ať maká. Navíc kdysi jsem zkoušel porovnat spotřebu s a bez klimy a nepřišlo mi to nějak extra rozdílný. Citovat
HonzaZ Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Taky jí nevypínám. Je to automat, tak si zapne kompresor, kdy je potřeba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.