Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nastavení délky osvětlení po zamknutí vozidla

Recommended Posts

Odesláno

Kde v 407 na barevné obrazovce RT3 nastavit délku svícení? Na RD3 to bylo jednoduché, zde to nemohu najít?

Odesláno

Když si zapnu ofuk předního okna a chci jej vypnout tak to tím samým tlačítkem nejde. Musím zmáčknout AUTO a pak vypnout klimatizaci, pokud jí nechci mít zapnutou. Není jednodušší způsob?

Pak jsem se setkal s tím že počítač hlásil pravá przdovka vadná, tak jsem to prostříkal atd. a bylo to dobré a ted mi zase chodí něco jako vadný blink a hned potom žarovky OK. Blinkry jsou samozřejmě funkční. Kdyby šlo takové testování žárovek vypnout byl by klid. Jak tohle u 407 řešíte vy?

Odesláno

Kolečkem vypneš snad jen foukání, chci foukání ale bez klimatizace

To jsem původně měl a hlásilo přesně levá brzovka špatná, ted u blikru nic přesně nehlásí.

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Kolečkem vypneš foukání a tím se zároveň vypne klima.On má na mysli puštěné foukání bez klimy.

Kolečko vypne klímu aj keď je pustené len fúkanie. Pod klímou myslím len panel a klapky. Kompresor treba vypnúť v menu PP.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: pkr

Kolečkem vypneš foukání a tím se zároveň vypne klima.On má na mysli puštěné foukání bez klimy.

Kolečko vypne klímu aj keď je pustené len fúkanie. Pod klímou myslím len panel a klapky. Kompresor treba vypnúť v menu PP.

Nechci se hádat,ale aspoň já to mám takhle.

1) kolečkem ovládající ventilátor otočím do leva.Když je ventilátor vypnutý,ukáže i klima vypnutá.Pokud nejde ventilátor alespoň na minimální rychlost,klima se nesepne.

2) v menu PP Ikona klimatizace

3)když mám hlavní obrazovku nastavenou na zobrazení údajů klimatizace,zmáčknu otočný ovladač RT3 o objeví se menší obrazovka,kde lze klimu vypnout.

Odesláno

Ono je to automatická klima tzn. že když nepotřebuje chladit tak nechladí a kompresor nejede.... nevím co tu furt řešíte u automatické klimy......jste si měli koupit auti s manuální.....od toho je to snad automatická ne??????????

Odesláno

Já ji ale taky nevypínám.Jen jsem psal možnosti,jak to jde vypnout.Ani v zimě ne.Proto je to automat,tak ať maká.

Navíc kdysi jsem zkoušel porovnat spotřebu s a bez klimy a nepřišlo mi to nějak extra rozdílný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...