Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A skusal si merat emisie po odpojeni tvojho pokusu...myslim tym vratenie do tovarenskej podoby:ticho ... a ked budes nahodou kupovat lambdu, tak nesetri, predsa len to mas na 5 rokov, mozno viac, tak sa oplati:)

Odesláno

tak nesušal som merať emisie chcel som s tými emisiami robyť pokusi aj že čo by sa stalo keby jej plynule pridavam napätie a podobne ale nemám ich kde merať......mne by sa na to zišlo ten počitač a tu sondu čo pchaju do vyfuku..... aby som sa s tým mohol hrať a skušať všeličo.......a na lambde asi šetriť teoreticky budem pretože nemám teraz tolko peňazi:( aja to budem viac ako na 5 rokov:D pretože ja nenajazdim ročne 20 000km:D

ale menej:D

Odesláno

napada me taky moznost, ze by si RJ motoru zapamatovala \"spatne hodnoty\" ktere jsi ji poslal pomoci tech uprav a nyni je rozhozena, nebo je nahradila nejakyma vlastnima, zkus krome zmereni te lambda sondy udelat reset adaptivnich hodnot v RJ ( odpojeni baterie ) a pak jednotku znovu inicializovat

Po pripojeni baterie zapnout klicek a nechat zapnuty alespon 30s bez startovani, pak teprve nastartovat a provest jizdu cca 15 minut, s postupnym pozvolnym zahratim motoru na provozni teplotu - neslapat tomu hned na krk a po zahrati projet motor v nekolika ruznych jizdnich rezimech, se zarazenim alespon dvou deceleraci na 4. rychlostni stupen bez plynu kdyz startovni otacky budou nad 3000 a konecne cca 1500, tim si jednotka znovu nacte cele spektrum hodnot z cidel v ruznych rezimech

Odesláno

Podla popisu by mala, 4 kablova, ale to sa musis pre istotu este spitat niekoho ineho ... Az tak tymto uni sondam nerozumiem :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...