Qcko Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 A skusal si merat emisie po odpojeni tvojho pokusu...myslim tym vratenie do tovarenskej podoby:ticho ... a ked budes nahodou kupovat lambdu, tak nesetri, predsa len to mas na 5 rokov, mozno viac, tak sa oplati:) Citovat
winco Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 tak nesušal som merať emisie chcel som s tými emisiami robyť pokusi aj že čo by sa stalo keby jej plynule pridavam napätie a podobne ale nemám ich kde merať......mne by sa na to zišlo ten počitač a tu sondu čo pchaju do vyfuku..... aby som sa s tým mohol hrať a skušať všeličo.......a na lambde asi šetriť teoreticky budem pretože nemám teraz tolko peňazi:( aja to budem viac ako na 5 rokov:D pretože ja nenajazdim ročne 20 000km:D ale menej:D Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 napada me taky moznost, ze by si RJ motoru zapamatovala \"spatne hodnoty\" ktere jsi ji poslal pomoci tech uprav a nyni je rozhozena, nebo je nahradila nejakyma vlastnima, zkus krome zmereni te lambda sondy udelat reset adaptivnich hodnot v RJ ( odpojeni baterie ) a pak jednotku znovu inicializovat Po pripojeni baterie zapnout klicek a nechat zapnuty alespon 30s bez startovani, pak teprve nastartovat a provest jizdu cca 15 minut, s postupnym pozvolnym zahratim motoru na provozni teplotu - neslapat tomu hned na krk a po zahrati projet motor v nekolika ruznych jizdnich rezimech, se zarazenim alespon dvou deceleraci na 4. rychlostni stupen bez plynu kdyz startovni otacky budou nad 3000 a konecne cca 1500, tim si jednotka znovu nacte cele spektrum hodnot z cidel v ruznych rezimech Citovat
winco Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 jj dakujem niekedy to skusim spraviť....ale to asi až po vimene oleja a po par inych vecičiek a možno asi aj po diagnostike... Citovat
winco Odesláno 6. leden 2010 Autor Odesláno 6. leden 2010 pasovala by mi tato lambda sonda namiesto tej čo tam mám čul?? http://www.aukro.sk/item875022405-lmbda-sondy-bosch.html [upravil dne 6/1/10 winco] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Podla popisu by mala, 4 kablova, ale to sa musis pre istotu este spitat niekoho ineho ... Az tak tymto uni sondam nerozumiem Citovat
winco Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 dakujem.....dufam že mi ešte niekto odpovie na moju otazku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.