Guest MMMMM Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Mam ji rok a zatim jsem vymenil pouze olej a filtry. Muzete nekdo napsat co se ma po kolika letech menit dal. Myslim zh.svicky aj. Citovat
Sepp Odesláno 30. srpen 2004 Odesláno 30. srpen 2004 Spise nez po letech se meni po kilometrech ) cca 30.000 km - Co? Je toho cela stranka - dej mail a ja ti to poslu .)) Citovat
kveton Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 to Sepp: jestli muzu taky poprosit kveton@seznam.cz dik Citovat
Fx Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Taky bych prosil... voigts@pctuning.cz BTW abychom tu nemeli tuny webu o tech nasich autech, co kdybych ten svuj chystanej obrazkovej navod na sundani budiku poslal Tobe, aby bylo vse pekne pohromade? Citovat
Operator Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Napsán autorem Sepp Spise nez po letech se meni po kilometrech ) cca 30.000 km - Co? Je toho cela stranka - dej mail a ja ti to poslu .)) Jestli neva, taky bych se taky přidal. V U2U budeš mít můj mail. Díky předem! Citovat
Sepp Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Trosku jsem ve skluzu s terminama, ale pokud par dni vydrzite udelam na svych strankach odkaz UDRŽBA a tam to nahraji, at to nemusim posilat kazdemu zvlast. BTW: Kdybyste dostali jeste nejake napady, co potrebujete, co hledate - dejte vedet a ja to muzu vzdy nejak \"propasovat\" na sve stranky - Kde mam porad brat napady? Citovat
Péťa Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Ja si tyhle veci nasel na www.peugeot.cz - je to tam i s cenou v autorizovanem servisu. Citovat
Butch Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 autorizovany servis je bako. dal jsem auto do peugeot servisu, at mi zjisti proc to chcipa. Vystavili mi fakturu kde bylo: Kontrola tesnosti motoru ??? Zapalovaci svíčky Bosch Výměna svíček Celkem 1600,- Tak jsem poděkoval, že nic nezjistili a že mi vyměnili svíčky na kterých jsem najel asi 5tisíc. A serviceman mi ještě řekl, že to auto je už staré a do toho už oni nechtějí šahat (aby se neušpinili). To je moje zkušenost s autorizovanejma servisema. Od té doby jsem samouk a autokutil. Co nespravím to vyměním. Jenom nápravu jsem si nechal po 300tisících repasovat:D(to určitě v tom seznamu od Seppa nenajdete, ale bývá to pravidlem u peugeotu:P) Citovat
Sepp Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Takze neco par rad na mych strankach - berte je s rezervou a pokud mate zajem je doplnit, napisete Citovat
Tornado Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Menil jste uz nekdo na 406 spojku? Jestli ano tak po kolika kilometrech a kolik vas stala vymena? Dik... Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. září 2004 Odesláno 5. září 2004 ja jo mnenil jsem spojku ne po kilometrech ale z nutnosti a stalo mne to s ložiskem 2700kč včetne prace neznačkováááááááá od PANTHER spojka obj.č.P20470 ložisko obj.č.P30124 a JEZDÍ :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.